12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalCozmin Guşă renunţă la poziţia de director editorial al Realitatea TV

Cozmin Guşă renunţă la poziţia de director editorial al Realitatea TV

Cozmin Guşă, acţionarul majoritar (alături de omul de afaceri Maricel Păcuraru) al Realitatea Media, părăseşte poziţia de Director editorial al Realitatea TV, informează realitatea.net.

În cursul săptămânii viitoare îşi va începe activitatea un Consiliu Editorial format din trei persoane, care vor coordona strategia editoriala a grupului: Vera Secrieru, Raluca Finta şi Sorin Kosz.

„Ei vor fi responsabili atat de strategia televiziunii, cat si de strategia site-urilor de internet, a revistelor pe care le-am achizitionat, cat si de cea a radioului, deocamdata, pana in toamna, cand vom integra o strategie diferita pentru radiourile pe care le detinem in portofoliu. O data pe luna ma voi intalni si eu cu ei pentru a discuta strategia pe termen mediu si lung. In rest, decizia le apartine zi de zi” a declarat Cozmin Guşă.

La Realitatea TV, Mura Frînculescu ramane pe pozitia de Director executiv, „cu rol de interfata intre editorial si administrativ, dar si de reprezentare in fata institutiilor si a partenerilor, inclusiv CNA”.

Decizia cotidiana asupra continutului programelor de televiziune va fi luata de trei persoane cu functii de Editor of the day (EOD): Bianca Oanea, Mădălina Dulamă şi Horaţiu Mihai.

Robert Tătăruş va fi Manager de proiecte speciale ale trustului Realitatea, iar la nivelul managementului site-urilor, alaturi de Sorin Kosz, care este si in Consiliul editorial, vor fi responsabili Viorel Dobran si Dan Duca.

„Activitatea tehnico-economico-administrativa este si va fi supervizata in continuare de catre partenerul meu Maricel Păcuraru, prin intermediul unor manageri desemnati”, spune Cozmin Guşă.

„Vedetele postului au un rol foarte important in a-si maximiza audienta pe sloturile unde decid in mare masura, pentru ca fiecare dintre cei care se pot numi vedetele postului in politica pe care am implementat-o are un rol mare in decizia asupra contentului, alaturi de producatorul emisiunii, dar inaintea acestuia, fiind oameni cu state vechi de serviciu in presa, precum Rareş Bogdan, Andreea Creţulescu sau Silviu Mânăstire.

Chiar Eli Roman, care vine tare din urmă si chiar Emma Zeicescu, care are audiente foarte bune, Amedeo Ene, care de multe ori este liderul audientei dupa ce Kantar Media daduse audienta zero… In ultimele doua luni, dupa campania noastra la adresa celor de la Kantar, care, se pare, a avut efect, in multe zile Amedeo este lider de audienta. Ioana Mola, de asemenea, poate cel mai complex jurnalist din timpul zilei, care face o treaba foarte buna intre 10.00 si 13.00.

Ei vor vea posibilitatea sa discute de la egal la egal cu acest consiliu editorial, pentru ca rezultatele ii recomanda pentru asa ceva, iar oamenii desemnati in acest consiliu sunt oameni cu mare experienta de presa, oameni calmi, oameni pozitivi, care nu au vendete personale”, spune Cozmin Guşă.

Cozmin Guşă se va muta, împreună cu familia, la Oradea, începând cu 1 iulie. Îşi va relua activitatea universitara in doua centre din Transilvania, unde va avea cursuri pentru doua scoli doctorale, unul pe geopolitica, iar celalalt va fi despre mecanismele exercitarii puterii.

“Intre timp, m-am apucat sa fac si schita pentru o noua carte si, bineinteles, ca o sa vin in Bucuresti destul de des, avionul face o ora si zece minute pana aici, cam cat iti ia sa strabazi Bucurestil de la sud la nord la ore de trafic aglomerat. In rest, ma pregatesc pentru diverse activitati domestice, copiii mei sunt in cautarea unui catel pe care sa-l luam in curtea mare pe care o avem la Oradea, sotia mea se gandeste foarte serios cate gaini sa cumpere ca sa ne asigure necesarul de oua proaspete, iar eu ma voi duce la magazine de specialitate saptamana viitoare sa-mi iau echipamente de gradinarit ” a mai spus Cozmin Guşă.

 

 

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă