Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Comisia Europeană: UE şi statele membre continuă să respecte consensul privind Ierusalimul

"Singura soluţie realistă la conflictul dintre Israel şi Palestina" presupune existenţa a două state, cu Ierusalimul "capitală atât a statului Israel, cât şi a statului Palestina, de-a lungul liniei din 1967", a precizat Comisia Europeană, solicitată de Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2018 - 11:34

"Uniunea Europeană are o poziţie clară şi comună, care este neschimbată: Singura soluţie realistă la conflictul dintre Israel şi Palestina se bazează pe existenţa a două state, cu Ierusalimul capitală atât a statului Israel, cât şi a statului Palestina, de-a lungul liniei din 1967", se arată în răspunsul Comisiei Europene, transmis vineri prin intermediul unui purtător de cuvânt.

"Uniunea Europeană şi statele membre continuă să respecte consensul internaţional privind Ierusalimul, până când statutul final al Oraşului Sfânt va fi rezolvat prin negocieri directe între părţi", a mai precizat executivul comunitar.

"Uniunea Europeană continuă să coopereze cu ambele părţi şi cu partenerii săi internaţionali şi regionali pentru a sprijini reluarea unui proces semnificativ spre o soluţie negociată privind existenţa a două state, singura cale realistă şi viabilă de a îndeplini aspiraţiile legitime ale ambelor părţi", a încheiat Comisia Europeană.

Comentarii

loading...