19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInternaționalColin Farrell, în rol principal în filmul Poveste de iarnă

Colin Farrell, în rol principal în filmul Poveste de iarnă

Actorul Colin Farrell revine pe marile ecrane în rolul principal din filmul romantic Poveste de iarnă. El interpretează rolul lui Peter Lake, un bărbat care după un secol de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă.

Acţiunea se desfăşoară de-a lungul unui secol, de la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori.

Din distribuţia filmului mai fac parte Jessica Brown Findlay, William Hurt, Eva Marie Saint şi Russell Crowe, precum şi micuţele actriţe Ripley Sobo şi Mckayla Twiggs.

Akiva Goldsman îşi face debutul regizoral odată cu filmul Poveste de iarnă, pentru care semnează şi scenariul, bazat pe romanul omonim al lui Mark Helprin. Goldsman este, de asemenea, şi producătorul filmului alături de Marc Platt, Michael Tadross şi Tony Allard, în timp ce producătorii executivi sunt Kerry Foster şi Bruce Berman.

Din echipa de realizatori a filmului fac parte: scenograful cu cinci nominalizări la Oscar Caleb Deschanel, designerul de producţie Naomi Shohan, costumierul Michael Kaplan, alături de editorii Wayne Wahrman şi Tim Squyres. Muzica este semnată de prodigiosul Hans Zimmer care a câştigat un Oscar şi de Rupert Gregson-Williams.

Filmul Poveste de iarnă, distribuit de MediaPro Distribution va avea premiera în cinematografele din ţară pe 14 februarie.

Cele mai citite

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

Candidata naționalistă Gordana Siljanovska – Davkova este favorită în turul al doilea al alegerilor în Macedonia de Nord

Gordana Siljanovska - Davkova, candidata opoziției naționaliste din Macedonia de Nord, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale și are șanse mari să câștige...

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...
Ultima oră
Pe aceeași temă