15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalCelebrul cântăreț The Weekend pregătește un serial pentru HBO

Celebrul cântăreț The Weekend pregătește un serial pentru HBO

Serialul îi are responsabili pe Sam Levinson, creatorul celebrului serial “Euphoria”, relatează EFE.

Revista Variety a detaliat marţi că The Weeknd va conduce în faţă şi în spatele camerei acest serial despre un cântăreţ care începe o relaţie cu un misterios proprietar de club din Los Angeles (SUA) care este de fapt liderul unei secte.

The Weeknd va fi creatorul serialului “The Idol” împreună cu Reza Fahim şi Sam Levinson.

Dincolo de cariera sa muzicală de succes, The Weeknd şi-a încercat norocul în anii trecuţi în cinematografie şi televiziune în mod punctual.

Cântăreţul canadian a fost, de exemplu, în 2020 scenarist al episodului “A Starboy is Born” al serialului de animaţie “American Dad!”.

Ca actor, rolul său cel mai aplaudat a fost cel din filmul “Uncut Gems” (2019), în care a interpretat o versiune fictivă a lui însuşi.
 

The Weeknd a figurat ca regizor şi la unele dintre videoclipuri sale, precum cel al piesei “Try Me” (2018).
 
Artistul este unul dintre starurile scenei muzicii pop mondiale, graţie albumului său lansat recent “After Hours” (2020) şi unor hituri de succes precum “Blinding Lights”, “Can’t Feel My Face”, “Starboy” sau “I Feel It Coming”.

La rândul său, Sam Levinson a triumfat pe micul ecran graţie serialului “Euphoria”, a cărui protagonistă este Zendaya.

Ce doi vor lucra din nou împreună la filmul produs de Netflix, “Malcolm &Marie”, în care Zendaya îl va avea ca partener pe John David Washington, scrie Agerpres.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă