22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInternaționalCelebrul cântăreț The Weekend pregătește un serial pentru HBO

Celebrul cântăreț The Weekend pregătește un serial pentru HBO

Serialul îi are responsabili pe Sam Levinson, creatorul celebrului serial “Euphoria”, relatează EFE.

Revista Variety a detaliat marţi că The Weeknd va conduce în faţă şi în spatele camerei acest serial despre un cântăreţ care începe o relaţie cu un misterios proprietar de club din Los Angeles (SUA) care este de fapt liderul unei secte.

The Weeknd va fi creatorul serialului “The Idol” împreună cu Reza Fahim şi Sam Levinson.

Dincolo de cariera sa muzicală de succes, The Weeknd şi-a încercat norocul în anii trecuţi în cinematografie şi televiziune în mod punctual.

Cântăreţul canadian a fost, de exemplu, în 2020 scenarist al episodului “A Starboy is Born” al serialului de animaţie “American Dad!”.

Ca actor, rolul său cel mai aplaudat a fost cel din filmul “Uncut Gems” (2019), în care a interpretat o versiune fictivă a lui însuşi.
 

The Weeknd a figurat ca regizor şi la unele dintre videoclipuri sale, precum cel al piesei “Try Me” (2018).
 
Artistul este unul dintre starurile scenei muzicii pop mondiale, graţie albumului său lansat recent “After Hours” (2020) şi unor hituri de succes precum “Blinding Lights”, “Can’t Feel My Face”, “Starboy” sau “I Feel It Coming”.

La rândul său, Sam Levinson a triumfat pe micul ecran graţie serialului “Euphoria”, a cărui protagonistă este Zendaya.

Ce doi vor lucra din nou împreună la filmul produs de Netflix, “Malcolm &Marie”, în care Zendaya îl va avea ca partener pe John David Washington, scrie Agerpres.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...
Ultima oră
Pe aceeași temă