11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăInternaționalCei mai populari artişti peYouTube România în 2013

Cei mai populari artişti peYouTube România în 2013

Andra, Florin Salam şi Grasu XXL sunt artiştii români care au cele mai multe vizualizări pe YouTube România în 2013, arată o statistică publicată, miercuri, de Google.

În topul Youtube, Andra deţine supremaţia cu cele mai multe vizualizări ale clipului ‘Inevitabil va fi bine (Official Video HD)’, urmată de Florin Salam, cu ‘Saint Tropez’, şi Grasu XXL feat Ami — Deja Vu (Official Single).

În acelaşi top se mai mai regăsesc Shift feat. Marius Moga — ‘Sus pe toc’ (Official Video), Connect-R, cu ‘Dă-te-n dragostea mea’ (Lyric Video), Puya şi Don Baxter — ‘Bagă Bani’ (Special Guest Connect-R) (Official Video) şi Nicole Cherry — ‘Memories’ (official video).

La categoria celor mai populare clipuri non-muzicale vizualizate de către români pe prima poziţie se clasează Harlem Shake (original army edition), podiumul fiind completat de ‘Şcoala pentru şoferi jmecheri’ şi RObotzi.S04.Ep01.Săgeata. De altfel, serialul creat de CreativeMonkeyz este prezent în şapte dintre primele zece în topul de specialitate.

Pe de altă parte, canalele la care românii s-au abonat cel mai mult în acest an au fost ‘catmusicoffice’, MediaProMusic, DoZaDeRâs, OkapiSoundOfficial şi CreativeMonkeyzArmy.

Google a anunţat că, în cursul săptămânii viitoare, va da publicităţii topul celor mai populare căutări pe care românii le-au făcut strict pe motorul de căutare în aceste an şi va fi prezentat Zeitgeist 2013.

Cele mai citite
00:01:33

Creștere alarmantă a persecuțiilor în Venezuela în contextul Alegerilor Prezidențiale, avertizează ONG-uri și Experți ONU

Un grup pentru drepturile omului și experți ai ONU au denunțat marți o "creștere alarmantă a disparițiilor forțate" în Venezuela înaintea votului prezidențial din...

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...
Ultima oră
Pe aceeași temă