Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cazul Skripal, ipoteză tulburătoare despre relația dintre fostul agent și Putin. Kremlinul neagă

Kremlinul a negat afirmaţiile că fostul spion rus Serghei Skripal i-a scris lui Vladimir Putin cerându-i să fie iertat şi să îi se permită să reintre în Rusia, scrie The Guardian.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 24.03.2018 - 22:43

Afirmaţiile au fost făcute de un prieten al lui Skripal, Vladimir Timoshkov, care a declarat pentru BBC că fostul spion regreta că a fost agent dublu şi îşi dorea să îşi viziteze familia.

Timoshkov, care îl ştie pe Skripal din liceu, a susţinut că prietenul său nu se simţea un trădător.

„În 2012 m-a sunat. Am vorbit timp de o jumătate de oră. M-a sunat de la Londra. A negat că ar fi un trădător ... mi-a spus că i-a scris lui Vladimir Putin şi i-a cerut să fie iertat de tot şi să îi fie permis să intre în Rusia. Mama, fratele şi alte rude ale sale se aflau în Rusia”, a declarat Timoshkov.

Skripal şi fiica sa Yulia rămân în stare critică după ce au fost otrăviţi cu o neurotoxină din gama novichok în Salisbury pe 4 martie.

Ambasadorul Rusiei în Marea Britanie a transmis urări de bine lui Skripal şi fiicei sale precizând că speră ca cei doi să îşi revină.

Comentarii

loading...