10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInternaționalCântăreața Claudia Pavel dublează un personaj din Crăiasa Zăpezii

Cântăreața Claudia Pavel dublează un personaj din Crăiasa Zăpezii

Cântăreaţa Claudia Pavel aka Cream dublează pentru prima dată un personaj de desene în animația „Crăiasa Zăpezii” care va avea premera în 13 noimebrie în cinematografele din România.

„Mărturisesc că întotdeauna mi-am dorit să dublez personaje de desene animate, pentru că sunt o mare iubitoare a acestui gen. Este grozav când ştii că poţi fi o mică parte din universul unui copil. Este incredibil! Întotdeauna mi-au plăcut poveştile, basmele şi îmi place să visez, să trăiesc într-o lume a fanteziei măcar pentru o ora cât durează desenele animate”, a spus Claudia Pavel.

Personajul Claudiei Pavel în animația „Crăiasa Zăpezii”, negustoreasa, este o doamnă cochetă şi fermecătoare, care îl ajută pe Kai, personajul principal, ori de câte ori are ocazia. Îl simte ca pe propriul nepot şi e deosebit de încântată de toate desenele pe care băieţelul le realizează şi i le dăruieşte.

Însă Kai se află în pericol deoarece Crăiasa Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei. Este condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, iar băiatul pare a fi ultima ameninţare asupra regatului ei.

Alături de Claudia Pavel, dublajul animaţiei în limba română este asigurat de nume celebre ca Elena Gheorghe, Simona Pătruleasa, Dan Cruceru, dar şi multe alte voci talentate.

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment aduce pe marile ecrane animaţia „Crăiasa Zăpezii”, o aventură fermecătoare, plină de personaje colorate, peisaje feerice şi multă zăpadă.

Claudia Pavel a absolvit Facultatea de Actorie în ţară și a urmat cursuri de profil în America, după care a obţinut un rol principal într-un film românesc independent.

Cream a revenit recent în peisajul muzical românesc, cu cele două single-uri „Sună-mă” și recentul „Privilege”, la care urmează să lanseze și videoclip.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă