11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăInternaționalBoris și Trump vor să negocieze un acord comercial ”ambițios”

Boris și Trump vor să negocieze un acord comercial ”ambițios”

“Premierul a vorbit cu preşedintele Trump, care l-a felicitat pentru rezultatul alegerilor generale”, a declarat un purtător de cuvânt din Downing Street.

“Au discutat despre importanţa imensă a relaţiei dintre Regatul Unit şi SUA şi şi-au exprimat nerăbdarea de a continua cooperarea strânsă pe probleme precum securitatea şi comerţul, inclusiv negocierea unui acord ambiţios de liber schimb”.

Tot luni, ministrul britanic al finanţelor Sajid Javid a discutat telefonic cu omologul său american, Steve Mnuchin, a mai scris Agerpres.

“Secretarul Mnuchin a salutat certitudinea oferită de rezultatele electorale ale săptămânii trecute şi amândoi aşteaptă cu nerăbdare să lucreze împreună anul viitor”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Javid.

“Conversaţia lor s-a concentrat pe comerţ, în perspectiva discuţiilor dintre Marea Britanie şi SUA cu privire la oportunităţile viitoare ce vor urma Brexit-ului”, a precizat sursa citată.

Cele mai citite

Roger Corman, regizorul „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta de 98 de ani

Roger Corman, care a regizat o serie de filme de cult, printre care „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta...

Cutremur puternic în apropierea graniței dintre Mexic și Guatemala

Un cutremur cu magnitudinea 6,4 s-a produs duminică dimineață în apropierea coastei statului mexican Chiapas, a anunțat Institutul Geologic al Statelor Unite, potrivit Reuters. Cutremurul...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 12 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 12 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 12 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă