32 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăInternațional„Be a Santa, not a Grinch!”

„Be a Santa, not a Grinch!”

Programul educational Ajungem Mari al Asociatiei Lindenfeld, in parteneriat cu Umbrella Communication a lansat o noua campanie de sarbatori, prin care oamenii cu suflet mare sa ajute copiii din familii defavorizate, familiile care nu au simtit niciodata bucuria Craciunului. In functie de posibilitati, se pot dona, pe langa bani, haine si jucarii, carti, materiale educationale, electronice si electrocasnice sau chiar timpul lor, ca voluntari in organizarea campaniei de donatii.

Campania a fost lansata luni, 8 Decembrie, la club Mojo, printr-un eveniment caritabil la care participantii au donat bani si jucarii. Formatia de coveruri Easy Jam a sustinut un concert de colinde, iar invitatul special Dana Florian, a cantat muzica folk. Actining in English Academy a pus in scena o piesa de teatru care surprinde zgarcenia si avaritia omului modern, a unui Grinch.

Campania de donatii se concentreaza pe familii cu grad ridicat de risc, deseori cu un sigur parinte, mame care sunt vanatate de proxeneti, fara vreun venit sau vreun mijloc de a-si sustine familia. Beneficiarii acestei campanii vor fi 50 de familii din Alexandria, jud. Teleorman.

Membrii Ajungem Mari va asteapta sa aduceti sarbatoarea Craciunului familiilor nevoiase prin donatii online, donatii de bunuri sau prin participarea ca voluntar la organizarea si sortarea obiectelor primite. In cadrul evenimentului de start a campaniei s-au strans 2700 de lei, iar donatiile sunt in continuare deschise online, pe site-ul Ajungem Mari, cu mentiunea "pentru familiile din Alexandria". Cei care doresc sa doneze bunuri sunt rugati sa completeze un formular online pentru a centraliza donatiile.

„Vrem sa le dam tuturor posibilitatea sa se implice, pentru ca orice ajutor e binevenit: bani, timp, imbracaminte, alimente, detergent sau alte lucucruri utile in casa. Tocmai aceste familii cu lipsuri foarte mari se vor gasi in situatia de a-si abandona copiii si atunci hai sa prevenim impreuna acest lucru, fiecare cu un mic ajutor!”, ne indeamna Iarina Stefanescu, cea care a initiat programul Ajungem Mari.

„Umbrella Communication a decis ca anul acesta sa se implice direct in organizarea si proiectarea acestui eveniment. Am reunit cativa sponsori si speram ca evenimentul de la Mojo sa fie primul dintr-un sir lung de evenimente pe care le vom avea impreuna cu cei de la Ajungem Mari.”, sustine Anca Frîncu, CEO Umbrella Communication.

Ajungem Mari este un program educational pentru copii din centre de plasament si medii defavorizate, scopul principal fiind educarea copiilor, incurajarea, motivarea si indrumarea lor spre un viitor mai bun. Voluntarii lucreaza cu 300 de copii din sectoarele 1, 2, 3 si 6, in parteneriat cu Directiile de Protectie a Copilului. Cu ocazia acestei campanii, pe langa donarea de bunuri si alimente, voluntarii vor merge la Alexandria pentru a organiza ateliere creative si interactive pentru copii, dar si un atelier de educatie parentala pentru parintii lor.

 

 

Cine? Ajungem Mari si Umbrella Communication

Ce? Campanie sociala pentru familii nevoiase din Alexandria

Cand? 8 -19 decembrie

Unde? Online la http://www.ajungemmari.ro/implica-te/doneaza-online/ cu mentiunea "pentru familiile din Alexandria"

Pentru mai multe informatii ne puteti suna la 0752 129 119 sau ne puteti scrie la office@umbrellacommunication.ro

 

Cele mai citite

Putin își vizitează aliatul nuclear, Kim Jong Il, liderul comunist din Coreea de Nord

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, face o vizită în Coreea de Nord, țară condusă de liderul comunist, Kim Jong Il. Coreea de Nord este una dintre...

Eurostat: România, a cincea lună la rând ţara cu cea mai ridicată inflaţie din UE

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a urcat în mai la 2,7%, de la 2,6% în aprilie, în timp ce România este, pentru...

Președinta Maia Sandu și președintele Sergio Mattarella au asistat împreună la un concert dedicat lui Puccini

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și președintele Italiei, Sergio Mattarella, au asistat împreună, la Chișinău, la un concert dedicat compozitorului Puccini. Concertul a fost organizat...
Ultima oră
Pe aceeași temă