17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăInternaționalAtac în Israel, chiar în timpul vizitei secretarului de stat al SUA....

Atac în Israel, chiar în timpul vizitei secretarului de stat al SUA. Doi polițiști au fost uciși

Un atac terorist s-a produs în Israel, chiar pe timpul vizitei în această țară a secretarului de stat al SUA, Antony Blinken.

Atacul din Israel a fost comis de doi bărbați care ar fi de origine arabă. Ei ar fi deschis focul la întâmplare, asupra oamenilor de pe stradă. Victimele atacului sunt doi polițiști, care au fost uciși, precum și alte 12 persoane care sunt rănite.

Cei doi agresori au fost împușcați mortal de forțele de ordine.

Programul vizitei lui Antony Blinken, secretarul de stat al SUA, nu a fost afectat.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă