16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalAntonescu: Nu susţin iniţiativa lui Voiculescu de închidere a unor instituţii...

Antonescu: Nu susţin iniţiativa lui Voiculescu de închidere a unor instituţii de presă

”În niciun caz nu sunt de acord cu acţiunile lui Dan Voiculescu, cu toate că B1 TV şi EVZ susţin de câţiva ani o campanie extrem de intensă cu accente maniacale împotriva mea.

Acest fapt nu mă clinteşte deloc în convingerea că orice încercare de a închide, de a reduce la tăcere un organism de presă e una nesănătoasă într-un peisaj democratic. Nu ştiu foarte bine detalii, dar încercarea de a închide un post tv sau un jurnal nu au cum să stârnească solidaritatea mea”, a spus Crin Antonescu la B1TV.

”Nu agrez nici încercarea de linşaj împortiva postului Atena 3 de către B1Tv.

Dacă Dan Voiculescu are probleme în justiţie le rezolvă justiţia. PC a semnat un document politic de alianţă cu noi şi PSD. PC urmăreşte un program guvernamental, nu putem să îi cerem să plece de la guvernare pentru că preşedintele lui de onoare a cerut închiderea EVZ.

Guvernarea nu este făcută cu Dan Voiculescu personal. Eu personal mă delimitez de iniţiativa lui Voiculescu de a închide aceste instituţii de presă”, a mai spus Antonescu.

Pe Portalul Instanţelor de Judecată (portaljust.ro), Intact Production SRL a deschis o acţiune în care cere dizolvarea firmei B1 TV CHANNEL SRL, care deţine postul B1TV, după ce anterior a cerut închiderea ziarului EVZ şi Revistei Capital.

Citieşte şi: Voiculescu vrea să închidă şi B1TV, după ce a cerut dizolvarea EVZ

Solicitarea lui Voiculescu a fost înregistrată la Tribunalul Bucureşti, la data de 18 octombrie, potrivit Portalului Instanţelor de Judecată. Intact Production SRL a deschis o acţiune în instanţă în cere dizolvarea societăţii Editura Evenimentul şi Capital SRL.

Jurnaliştii de la Evenimentul zilei scriu într-un articol care a fost publicat în ediţia de joi, cum Dan Voiculescu a cerut închidearea ziarului. 

Citeşte şi: Dan Voiculescu cere închiderea EVZ

Solicitarea lui Voiculescu a fost înregistrată la Tribunalul Bucureşti, la data de 18 octombrie, potrivit Portalului Instanţelor de Judecată. Intact Production SRL a deschis o acţiune în instanţă în cere dizolvarea societăţii Editura Evenimentul şi Capital SRL.

De asemenea, în ceea ce priveşte acţiunea lui Sorin Roşca Stănescu, Antonescu a spus că se va discuta săptămâna viitoare cu el ”să vedem cu ce-şi susţine acuzaţiile”.

Citeşte şi: Băsescu: Documentele prezentate de Roşca Stănescu sunt false. Stolojan: O porcărie

 Sorin Roşca Stănescu a explicat, joi seara, la Antena3 că dacă doreau, procurorii ar fi putut afla imediat dacă este adevărat ce spune sau nu.

Cele mai citite

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă