9.5 C
București
sâmbătă, 26 octombrie 2024
AcasăInternaționalAmendă RECORD pentru Dan Diaconescu

Amendă RECORD pentru Dan Diaconescu

CNA a amendat postul DDTV al lui Dan Diaconescu cu 100.000 de lei pentru că, în noaptea de 18 spre 19 octombrie, pe frecvenţa televiziunii a fost retransmis în mod ilegal OTV.

Decizia a fost luată de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) cu unanimitate de voturi, la propunerea preşedintelui Consiliului, Laura Georgescu.

Laura Georgescu a spus că a propus amendarea DD TV cu 100.000 de lei pentru „abuzul fără precedent petrecut în seara zilei de 18 spre 19 octombrie”.

Membrii CNA au decis, de asemenea, ca emisia DDTV să rămână în continuare suspendată „până la soluţionarea aspectelor de natură penală“ în acest caz.

CNA a retras pe 22 ianuarie licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, fapt care presupune că postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite.

Din 22 ianuarie, Dan Diaconescu a încercat de mai multe ori să reia emisia postului, însă fără succes, până în noaptea de vineri spre sâmbătă, când OTV a început să emită din nou pe satelit, pe frecvenţa televiziunii DD TV (Direct Digital TV), care este controlată tot de Diaconescu.

 

Cele mai citite

BNR lansează o monedă comemorativă din argint dedicată lui Constantin I. Parhon, la 150 de ani de la nașterea acestuia

Banca Națională a României (BNR) va introduce în circuitul numismatic, pe 28 octombrie, o monedă din argint pentru a marca 150 de ani de...

Motivul incredibil pentru care Dumitru Buzatu e la un pas să scape după ce a fost prins cu șpagă în portbagaj

Într-o întorsătură surprinzătoare în dosarul de corupție al fostului președinte al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, Curtea de Apel Iași a decis să anuleze...

Grădina Botanică București devine Grădina Luminilor

Grădina Botanică din București devine, începând de azi, 25 octombrie, un spațiu magic prin evenimentul Grădina Luminilor, dedicat poveștii „Frumoasa și Bestia.” Grădina Botanică București...
Ultima oră
Pe aceeași temă