29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInternaționalAmendă RECORD pentru Dan Diaconescu

Amendă RECORD pentru Dan Diaconescu

CNA a amendat postul DDTV al lui Dan Diaconescu cu 100.000 de lei pentru că, în noaptea de 18 spre 19 octombrie, pe frecvenţa televiziunii a fost retransmis în mod ilegal OTV.

Decizia a fost luată de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) cu unanimitate de voturi, la propunerea preşedintelui Consiliului, Laura Georgescu.

Laura Georgescu a spus că a propus amendarea DD TV cu 100.000 de lei pentru „abuzul fără precedent petrecut în seara zilei de 18 spre 19 octombrie”.

Membrii CNA au decis, de asemenea, ca emisia DDTV să rămână în continuare suspendată „până la soluţionarea aspectelor de natură penală“ în acest caz.

CNA a retras pe 22 ianuarie licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, fapt care presupune că postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite.

Din 22 ianuarie, Dan Diaconescu a încercat de mai multe ori să reia emisia postului, însă fără succes, până în noaptea de vineri spre sâmbătă, când OTV a început să emită din nou pe satelit, pe frecvenţa televiziunii DD TV (Direct Digital TV), care este controlată tot de Diaconescu.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă