Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ambasadorul Dan Mihalache (Foto: Facebook)

Ambasadorul Dan Mihalache: Prea puțini români s-au înscris să voteze prin corespondență

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, este de părere că prea puțini români dintre cei aflați în străinătate s-au înscris să voteze prin corespondență la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.10.2020 - 19:53

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a anunțat că încearcă să organizeze un număr suplimentar de secții de vot pe teritoriul Marii Britanii, în perspectiva alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020.

Într-un mesaj postat pe Facebook de Ambasada României, diplomatul Dan Mihalache remarcă faptul că prea puțini români din străinătate s-au înscris să voteze prin corespondență la aceste alegeri.

"Realitatea din teren nu este foarte încurajatoare. Puțini români s-au înscris pentru votul prin corespondență. Poate la unii nu a ajuns mesajul, alții poate nu au fost convinși de argumentul că e mai sigur/sănătos să votezi de acasă decât să străbați distanțe spre secția de votare și să riști răspândirea și/sau infectarea cu Covid-19", explică mesajul postat pe pagina Ambasadei României.

Ultima zi de înscriere a cetățenilor români pentru a vota prin corespondență este 22 octombrie 2020.

Comentarii