-0.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeHealth & FitnessVimergy în România: Cumpără Suplimente Vimergy la Preț Minim!

Vimergy în România: Cumpără Suplimente Vimergy la Preț Minim!

Dacă ești în cautarea celor mai bune suplimente de nutrienți pentru sănătatea ta, alege produsele Vimergy care sunt ideale pentru bunăstare și sănătate. Acum poți găsi suplimentele la Preț Minim în magazinul oficial Vimergy România.

Acest producător american de suplimente premium și-a propus să furnizeze doar produse de TOP pentru oamenii care pun pe primul loc sănătatea lor. Acestea sunt fără OMG, soia și gluten, au doar ingrediente organice, naturale, vegane și prietenoase cu paleo, ce oferă beneficii maxime pentru sănătate.

Suplimentele Vimergy sunt 100% naturale

Acest brand american a fost înființat în 2012 în SUA și este un producător de suplimente alimentare organice, care au ca scop furnizarea de nutrienți esențiali pentru îngrijirea optimă a sănătății. Vimergy produce vitamine, suplimente care au micronutrienți și aminoacizi puternici, care ajută la menținerea sănătății oamenilor.

Vimergy și Anthony William

Anthony Willliam, un cunoscut expert în sănătate și autor a 6 cărți bestseller, recomandă produsele Vimergy pentru că acestea se încadrează perfect în idealul său de alimentație sănătoasă.

Anthony Willliam a devenit foarte apreciat datorită cărților sale Medium Medical în care prezintă aspecte despre restabilirea sănătății organismului și modalități eficiente de vindecare. El susține că poate vorbi cu un Spirit Suprem, numit “Spiritul Compasiunii”, de la care obține informațiile sale despre bolile și suferințele oamenilor. El a spus că energia negativă poate fi o cauză a bolilor și îi poate ajuta pe oameni cum să o elimine.

Potrivit lui Anthony William, suplimentele Vimergy sunt ușor de digerat, 100% naturale și extrem de benefice inclusiv pentru copii, pentru că ajută la creșterea și menținerea sănătății. Cu ajutorul lor, copiii vor avea un aport de vitamine și minerale esențiale, ce reduce riscul de deficiențe nutriționale. Produsele au nutrienți care promovează sănătatea creierului, întăresc imunitatea, ajută metabolismul, producerea de globule roșii și oferă energie. Aceste produse au formule gustoase, potrivite pentru copii.

Dacă sunteți interesați de suplimentele recomandate de Anthony Willliam, puteți achiziționa produsele Vimergy în România de aici.

Produsele Vimergy

Alegând astfel de produse Vimergy în România vă puteți face viața mai ușoară și vă puteți menține sănătatea. Brandul are produse precum:

 • B-12 organic, Spirulina Vimergy, vitamine pentru copii (Vimergy Kids Zinc, Vimergy Kids B12)
 • Organic Ashwagandha, capsule GABA cu magneziu, Vimergy 5-HTP
 • Vimergy Magnesium Glycinate, pudră de ciuperci medicinale Organic Reishi, balsam cu roiniță Organic Lemon Balm
 • Capsule de melatonină Vimergy Melatonin pentru somn, capsule Vimergy 5-MTHF pentru sănătatea creierului, Adapto-B Complex cu 8 vitamine B pentru sănătatea fizică și psihică
 • Vimergy Curcumin Extract with Turmeric care promovează sănătatea celulară
 • Vimergy Vegan EPA DHA cu alge pentru sănătatea cardiovasculară, a creierului și a ochilor
 • Organic Liquid Zinc, Organic Vegan D3, Organic PropolisPure®, Organic Olive Leaf 10:1, Organic Goldenseal 10:1.

Compania Vimergy are noi produse precum:

 • Suc de iarbă de orz organic (Organic Barley Grass Juice) care sprijină sănătatea sistemului cardiovascular
 • Capsule de vitamina C tamponată ce promovează sănătatea cardiovasculară, respiratorie și a sistemului imunitar Micro-C®
 • Pudra Micro-C Immune Power™ cu vitamina C și 5 fitonutrienți pentru imunitate și susținerea sănătății părului, a pielii, a unghiilor și articulațiilor
 • Extract super concentrat de gheara mâței care susține sistemul imunitar.

Vitaminele Vimergy Kids B12 sunt foarte bune pentru copii, ele ajută la funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos, la stabilizarea ADN-ului, susținerea memoriei, producția de neurotransmițători și de globule roșii în sânge.

Produsele Vimergy sunt sub formă de capsule vegetariene, pulberi lichide integrale, extracte lichide și pudră de ciuperci medicinale.

Pentru a plăti mai puțin pentru aceste suplimente premium ca în cazul în care le-ați cumpăra direct de la brandul american (unde transportul este mai scump), puteți achiziționa produsele Vimergy în România de aici.

Ce înseamnă suplimente de calitate? Care este deviza celor de la Vimergy?

Suplimentele Vimergy sunt de cea mai bună calitate, au ingrediente naturale, combinate cu cercetări inovatoare. Produsele lor sunt 100% naturale, pure, bogate în nutrienți, ușor de utilizat.

Misiunea acestui brand este de a oferi suplimente de calitate superioară oamenilor, pentru a-i inspira să preia controlul asupra sănătății lor. Vimergy testează pentru metale grele fiecare componentă folosită în produsele sale. Compania își propune să devină un lider global în industria suplimentele de calitate premium, prin stabilirea unor standarde noi pentru puritatea produselor.

Cele mai citite

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă