14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăGDPRStudiu de marketing – care sunt cele mai bine vândute produse ale...

Studiu de marketing – care sunt cele mai bine vândute produse ale lunii martie? (P)

Cand ne decidem sa cumparam un produs nou, prima data incercam sa-i intrebam pe cei de langa noi ce anume au cumparat din gama respectiva sau, in cazul in care nimeni nu are o experienta cu un produs asemanator, incercam sa aflam detalii de la cei care doar le-au testat in alte circumstante.

Vrem sa stim care este parerea lor pentru a ne da seama de impedimentele pe care le-am putea intampina la achizitionarea produselor, chiar daca nu putem verifica in procent de 100% autenticitatea cuvintelor spuse. In fond, nimeni nu isi doreste sa cheltuie bani pe un produs care nu este perfect functional sau benefic dintr-un anumit punct de vedere.

Unele site-uri ne ofera posibilitatea de a gasi informatii pretioase in review-urile scrise de alte persoane. Acolo, oamenii isi prezinta opiniile indiferent daca sunt pro sau contra produsului in cauza. Aceste site-uri pot contine informatii relevante asupra electronicelor, precum Electroclub.ro, in timp ce altele ofera detalii si pareri obiective despre cele mai in voga parfumuri si esente de nisa – Infoparfum.ro.

Totusi, Amazon este considerat a fi cel mai mai popular retailer din lume, listele acestei platforme fiind actualizate cel putin o data pe ora. Cu ajutorul specialistilor din spatele acestor platforme am reuit sa gasim un top al celor mai bine vandute produse ale lunii martie.

Jocuri & jucarii

Ca de fiecare data, cei mici sunt principalii consumatori atunci cand vine vorba despre segmentul jocurilor si al jucariilor. In luna martie, Camioneta M – Toys care vine la pachet cu ustensilele necesare pentru ansamblarea si dezasamblarea ei este cel mai bine vandut produs din aceasta categorie. Review-urile pozitive vorbesc despre ingeniozitatea ustensilelor incluse, precum bormasina, surubelnita, cheia si ciocanelul de jucarie, toate stimuland copilasul sa-si descopere cat mai mult afinitatile pentru acest domeniu. Un alt plus pe care il remarca parintii copilasilor sunt nuantele vii pe care le expune camioneta, ideale pentru a captiva cat mai mult atentia celor mici.

Parfumuri & cosmetice

Bineinteles, din luna cadourilor nu puteau lipsi parfumurile din topul celor mai bine vandute produse. Femeile din toata lumea s-au rasfatat si au fost rasfatate luna aceasta cu parfumuri originale din partea persoanelor dragi, indiferent ca vorbim despre partenerii de viata, copii sau colaboratorii din mediul profesional. Cel mai bine vandut parfum de dama al lunii martie este Lancome La Vie Est Belle, cumparatorii alegand fie parfumul original propriu zis, fie seturile lansate in magazinele de profil de catre brandul Lancome. Setul lunii contine apa de parfum in varianta de 50 ml alaturi de serumul in versiunea de 7 ml, rimelul de 2 ml si balsamul de buze intr-o nuanta calda de roz, si el editia mini de 3 ml.

Fitness & stil de viata

Nu este un secret faptul ca fiecare persoana isi doreste sa fie in forma inainte de inceperea sezonului estival, iar cel mai facil echipament pe care il poti folosi in propria locuinta este bicileta eliptica. Spre ce echipament s-au indreptat cumparatorii activi din luna martie? Modelul este bicicleta eliptica Techfit E380, ideala pentru cei care se afla la inceput de drum in procesul de eliminare a kilogramelor nedorite. Ca si particularitati, bicicleta eliptica devenita deja emblematica pentru brandul Techfit este echipata cu un computer care monitorizeaza parametrii de interes pentru persoana care o foloseste: timpul, distanta, pulsul, istoricul kilometrilor parcursi si caloriile arse in intervalul respectiv. Dsiplay-ul computerului este LCD, iar bicicleta eliptica disponibila la un pret promotional de aproximativ 850 RON beneficiaza de opt nivele de rezistenta.

Accesorii & echipamente de gradinarit

Un alt echipament deosebit de vandut in luna martie a acestui an este motosapa Ruris DAC 6000K, ce isi propune sa ridice la un alt standard de calitate experienta in aria gradinaritului sau a agriculturii. Astfel, el este destinat atat gospodarilor care doresc sa se initieze in domeniul lucrarilor agricole, cat si persoanelor care poseda deja experienta in aria agriculturii, efectuand lucrari pe suprafete restranse.

Aspectele care au imbunatatit ratingul acestei motosape sunt caracteristicile tehnice si formatul sau ce ii ofera un plus de fiabilitate in fata echipamentelor competitive. Brandul Ruris a mizat astfel pe un motor in patru timpi, pe trei trepte de viteza si pe o gama vasta de accesorii conexe, dintre care cea mai importanta este remorca ce suporta o greutate de pana la 500 de kilograme.

Ochelari de soare

Apropierea sezonului estival este reperul care ofera avant comercial si urmatorului produs, transformandu-l in ultimul bestseller al lunii martie. Ochelarii de soare Ray Ban RBS4175 877 57 sunt redusi luna aceasta cu pana la 25%, astfel incat fiecare reprezentant al publicului masculin pasionat de modelul "Clubmaster" sa intre in posesia accesoriului mult visat.

Este imposibil sa nu apreciati calitatea ochelarilor Ray Ban RBS4175 877 57, printre atuurile sale remarcandu-se lama metalica deosebit de rezistenta si irizatiile verzi ale lentilelor, care contrasteaza sublim cu marginile aurii ale acestora.

Cele mai citite

Curtea Europeană a Drepturilor Omului are un nou președinte

Judecătorul sloven Marko Bosnjak a fost ales preşedinte al Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmând să o înlocuiască pe irlandeza Siofra O'Leary. În vârstă...

Mii de americani au vizitat Ambasada României din Washington, la Ziua Porților Deschise

Peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României de la Washington, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, a anunțat Ambasada României. Vizitele au...

Curtea Europeană a Drepturilor Omului are un nou președinte

Judecătorul sloven Marko Bosnjak a fost ales preşedinte al Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmând să o înlocuiască pe irlandeza Siofra O'Leary. În vârstă...
Ultima oră
Pe aceeași temă