27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăGDPRSoluții pentru o mansardă răcoroasă (P)

Soluții pentru o mansardă răcoroasă (P)

Este vară, cu siguranță anotimpul preferat al celor mai mulți dintre noi. Vara înseamnă, în egală măsură, zile lungi cu soare și pline de căldură, dar și răcoare și înghețată.

Ne place să cautăm răcoarea teraselelor verzi și umbroase când ieșim din casă. Dar, ce facem cât timp stăm în casă? Având în vedere că mai bine de 90% din timp îl petrecem în interior, este bine să optăm pentru soluții care ne aduc și mențin răcoarea mult dorită acasă.

Se cunoaște faptul că, de regulă, mansardele sunt percepute ca spații în care vara este foarte cald, datorită supraîncălzirii suprafețelor vitrate. Acest lucru se întâmplă dacă mansarda nu a fost izolată corespunzător, iar suprafețele vitrate sunt mari. Pentru a evita căldura în exces, alege pentru ferestrele tale VELUX rulourile potrivite, care au rol de a reduce temperatura din interior cu până la 5 grade. Adică, alege pentru fiecare fereastră VELUX, un rulou exterior parasolar!

Iată pe scurt, motivele pentru care parasolarul VELUX este soluția potrivită la tine în mansardă:

         –  Se montează ușor pe exteriorul ferestrei de mansardă. Este creat exact pe dimensiunea ferestrei tale, astfel încât să existe o potrivire perfectă cu aceasta.

         –  Fiind poziționat în exteriorul ferestrei, filtrază razele soarelui înainte să atingă geamul. Cu alte cuvinte, previne supraîncălzirea geamului, deci reduce temperatura din interior.

         –  Este transparent, iar materialul tip plasă creează un efect plăcut de umbrire, fără a obtura priveliștea.

         –  Se operează doar din interior cu mare ușurință, manual (în cazul variantei manuale), sau cu telecomanda (în cazul variantei electrice sau solare).

         –  Este un produs testat, fiind proiectat să reziste în condiții de vânt și furtuni extreme.

         –  Are 3 ani garanție.

         –  Raportul calitate – preț este excelent.

Ruloul exterior parasolar este recomandat a se monta în special pe ferestrele de mansardă VELUX orientate spre sud care aduc o lumină foarte puternică în cea mai mare parte a zilei, dar şi pe cele orientate către vest sau est, care aduc o lumina caldă şi aurie pe durata întregii zile.

Îl poţi achiziţiona prin toţi distribuitorii VELUX din țară, precum şi online, prin magazinul www.veluxshop.ro, unde beneficiezi de livrare gratuită.

Fii la curent cu noutățile pe velux.ro, facebook.com/VELUX, instagram.com/veluxromania

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă