16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăGDPRReprezentanta Venezuelei, aleasa Miss Univers 2009

Reprezentanta Venezuelei, aleasa Miss Univers 2009

Reprezentanta Venezuelei, Stefania Fernandez, in varsta de 18 ani, a fost incoronata Miss Univers, duminica seara la Nassau, in Bahamas, fiind selectata dintre cele 82 de participante.
Stefania Fernandez a primit coroana din mainile unei alte reprezentante a Venezuelei, Dayana Mendoza, desemnata Miss Univers in 2008, in Vietnam.

Tanara a fost aleasa de un juriul compus din 12 membri, actori, muzicieni sau producatori. Este cel de-al saselea titlu obtinut de Venezuela, in cei 59 de ani de competitie. "Noi, venezuelanii, nu ne lasam niciodata. Am intrat in istorie", a declarat  Dayana Mendoza la postul privat de televiziune Venevision.

Printre cele cinci premiante mai figureaza Ada de la Cruz (23 de ani), reprezentanta Republicii Dominicane si portoricana Mayra Matos (20 de ani).

Reprezentanta Romaniei, Bianaca Elena Constantin (foto 5), a reusit performanta de a se numara printre cele 15 frumuseti, dintre care au fost alese castigatoarele concursului.

Miss Univers va primi o recompensa financiara a carei valoare nu a fost facuta publica si o bursa de studiu de 100.000 de dolari, pentru a studia actoria la New York, un sejur pentru doua persoane in Bahamas, bijuterii si articole de vestimentatie.

Ceremonia de incoronare a fost transmisa de televiziunile din 125 de tari.

Cele mai citite

Cinci locuri în Liga Campionilor pentru Germania, în sezonul viitor! Victoria lui Dortmund cu PSG, decisivă

Germania va trimite cinci formații în ediția viitoare a Ligii Campionilor, după ce şi-a asigurat locul doi în clasamentul UEFA din acest sezon, grație...

Mesajul Nataliei Intotero de Ziua Națională a Tineretului. Ministrul anunță că peste 15000 de tineri vor merge gratuit în tabără

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului, care este sărbătorită pe data...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă