17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăGDPROana Frigescu (TVR 2)

Oana Frigescu (TVR 2)

Prezentatoarea rubricii de sport din cadrul emisiunii "Ora de stiri", de pe TVR 2, ne dezvaluie cateva secrete referitoare la cum isi pune in valoare frumusetea prin vestimentatia pe care o abordeaza.

R. Ce stil vestimentar ati abordat dvs.?

O.F. Cred ca sunt o reprezentanta a stilului casual, incerc tot timpul sa fiu in pas cu moda, dar, in acelasi timp, imi plac si volanele, onduleurile si croielile care accentueaza talia si decolteul. Ma fascineaza si bijuteriile si ador sa accesorizez fiecare tinuta cu mare atentie. Daca nu adaug un colier, o bijuterie sau o brosa, simt ca tinuta nu este completa.

R. Ce creator de moda preferati?

O.F. Valentino, fara nici un dubiu. Iar de la noi ii prefer pe Adrian Oianu, Razvan Ciobanu si Oana Mizil.

R. In ce fel de vestimentatie va simtiti cel mai bine?

O.F. Cand merg in redactie aleg o vestimentatie simpla si comoda, imi plac hainele care au o senzualitate naturala. Cand sunt in direct, la pupitrul stirilor din Sport, prefer camasile. Daca sunt albe le combin cu o cravata, o esarfa sau o vesta. In rest, imi aleg tinutele functie de ocazie si de felul in care vreau sa ma simt: sexy si senzuala, copilaroasa sau sobra.

R. Care sunt culorile preferate in viata de zi cu zi si in ocaziile speciale?

O.F. Indiferent de ocazie, prefer argintiul, tonurile de maro, violet, lila, roz si, pentru ca este acum la moda, verdele. Combinatiile verde-lila si verde-rosu au fost printre favoritele mele la finalul anului trecut. Imi place insa si contrastul dintre non-culorile alb-negru.


R. Aveti greutati, indoieli cand va cumparati un obiect vestimentar?

O.F. Imi place sa merg insotita la shopping, insa nu neaparat pentru ca as avea nevoie de o a doua opinie. In general, ma hotarasc foarte repede. Merg pe principiul: am vazut, mi-a placut, am cumparat. Cand sunt convinsa ca ceva imi vine bine, nici macar nu mai probez. Recunosc ca se mai intampla chiar sa cumpar haine care imi fura privirea dar de care nu am nevoie la momentul respectiv. Unele dintre ele sunt si acum in dulap, nepurtate vreodata, doar pentru ca nu s-a ivit momentul potrivit.

R. Aveti cateva secrete pe care le puteti impartasi cititorilor nostri?

O.F. Nu pot spune ca am mari secrete. In primul rand port haine in care sa ma simt in largul meu. Aleg obiecte de imbracaminte cat mai simple pe care le accesorizez pentru a da tinutei o nota personala. si, in al doilea rand, acord o mare importanta pantofilor, care trebuie sa fie de calitate.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Opt persoane au murit în accidentul de elicopter din Iran. Alături de președinte se aflau ministrul de externe și doi lideri regionali

Opt persoane se aflau în elicopterul care s-a prăbușit în Iran, toate cele opt persoane fiind declarate decedate. Principalul oficial care a murit este președintele...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă