16.4 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăGDPRMagneziu de nota 10!

Magneziu de nota 10!

Zdrovit România a lansat saptamana trecuta pe piaţa românească Kidimag – Magneziu de nota 10, unicul supliment alimentar destinat copiilor mai mari de trei ani, hiperactivi, impulsivi care au dificultăţi de concentrare, deficienţe de atenţie, tulburări de memorie şi somn sau care chiar manifestă o stare de somnolenţă exagerată. Unicitatea produsului constă în formula specială de pidolat şi citrat de magneziu, care este absorbită mai uşor în organism, datorită vitaminei B6. Chiar dacă cei mici nu se dau în vânt după suplimentele alimentare, Kidimag va fi pe placul lor, datorită gustului de portocale şi formulei sale ce se dizolvă rapid în apă.

 

La evenimentul de lansare a participat unul dintre cei mai apreciaţi medici pediatri din Europa, Doctor în ştiinte medicale Jerzy Oleszkiewicz. În calitate de medic pediatru, cu experienţă în funcţia de director al Spitalului Judeţean de Copii din Varşovia şi Preşedinte al secţiei varşoviene a Societăţii Poloneze a Magneziului, el a explicat importanţa magneziului în creşterea sănătoasă a copiilor: “Mai mult de jumatate dintre copiii cu vârste între 7 şi 18 ani şi de asemenea 20% dintre preşcolari consumă prea puţin magneziu. Analizele au arătat că aceştia au o cantitate mai mare de plumb în corp decât copiii care nu au deficienţe de magneziu”, apreciază Dr. Jerzy Oleszkiewicz.

De ce este magneziul un mineral atât de important pentru sănătate? În primul rând pentru că este unul dintre cei mai eficienţi agenţi de neutralizare a plumbului, cadmiului şi a altor substanţe toxice. Studiile arată că în fiecare an nivelul de plumb din organismul uman creste, iar nivelul magneziului scade. Carenţele de magneziu apar în urma unui regim alimentar dezechilibrat, a consumului de ceai, sucuri acidulate, alimente semipreparate sau fast-food, pe care copiii le iubesc. Părinţii ştiu că este greu să-i explici unui copil pericolul pe care îl reprezintă aceste produse pentru sănătate şi chiar mai greu să refuzi să-i faci toate poftele.

Suplimentele alimentare pe bază de magneziu sunt necesare pentru a neutraliza efectele unui stil de viaţă nesănătos. Copiii sunt mai vulnerabili decât adulţii în faţa agresivităţilor mediului înconjurător şi a ritmului de viaţă alert la care suntem supuşi în ultimul timp. Kidimag este singurul supliment alimentar cu pidolat de magneziu şi vitamina B6 creat special pentru copii, pentru a-i proteja de efecte precum dificultăţi de concentrare, nervozitate, probleme ale somnului, carii, oboseală, bâlbâială, dureri de creştere, tulburări ale viselor, ticuri sau chiar pierderi ale cunoştinţei, toate cauzate de lipsa magneziului din organism.

Andreea Gujan, marketing specialist la Zdrovit România este de părere: „Kidimag este un supliment alimentar pe care toti parintii trebuie sa-l aiba in vedere, deoarece carenţa de magneziu cu care se confruntă tot mai mulţi copii este o problemă serioasă a societatii actuale. Copiii sunt cea mai importanta mostenire a noastra, iar in procesul lor de crestere, esentiala trebuie sa fie atat alimentaţia echilibrată, cat si cantitatea necesara de magneziu.In momentul de fata, avem toate informaţiile necesare pentru a şti ce trebuie să facem pentru a avea o familie sanatoasa. În continuare, depinde doar de noi şi de stilul de viata pe care il alegem.”

Despre Zdrovit România:

Zdrovit România, parte a grupului Natur Produkt activează pe piaţa farmaceutică din România din 2004, aducând un plus de valoare prin producerea şi distribuirea unei game variate de suplimente alimentare. Natur Produkt Zdrovit este una din companiile farmaceutice cu cel mai înalt ritm de dezvoltare, reuşind să îmbine cu success bogata experienţă şi creativitatea acumulate de-a lungul a peste 15 ani de existenţă. Compania ţine pasul şi cu ultimele inovaţii tehnologice, implementând cu succes cele mai noi standarde de calitate şi folosind materii prime atent selecţionate înainte de a intra în compoziţia produselor. Compania Natur Produkt Zdrovit şi-a început activitatea în anul 1991, prin efortul şi susţinerea unui concern germano-polon. În 1996 folosind cele mai noi tehnologii la acel moment a fost dată în folosinţă şi fabrica de produse farmaceutice din Polonia. Ea şi-a câştigat încrederea la nivel mondial, extinzându-se şi pe pieţele solide din Asia sau America. Portofoliul Zdrovit România cuprinde suplimente alimentare ce conţin vitamine, minerale şi extracte din plante, dar totodată produse de tip OTC: 4Femina,Aspasia, Anticarcel, Bilomag, Calcidin, Colonprotect, Gripovit, Maximag, Sanohepatic, Zdrovital, o varietate de comprimate efervescente Calciu şi Magneziu şi gama Lacalut.

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă