26.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăGDPRE-Camere.ro - Camera video supraveghere si accesoriile necesare pentru securizarea proprietatilor si...

E-Camere.ro – Camera video supraveghere si accesoriile necesare pentru securizarea proprietatilor si locuintelor (P)

Selectarea unui sistem de securitate si supraveghere performant nu este o decizie usoara, mai ales ca piata este invadata de camere video care nu ofera eficienta si rezultatul dorit.

In aceasta situatie, recomandarea specialistilor consta in achizitionarea produselor consacrate in acest domeniu, doar din magazine online sau fizice care ofera garantie pentru orice camera video supraveghere si accesoriile potrivite acesteia.

Sfaturi pentru achizitionarea sistemului de supraveghere potrivit

Pentru toti cei care doresc securizarea unei proprietati, a locuintei personale sau a companiei pe care o detin, solutia ideala pentru asigura monitorizarea permanenta si eficienta este instalarea unei sistem antiefractie bine pus la punct (incuietori, dispozitive si sisteme de alarma), alaturi de camera video supraveghere potrivita.

In ceea ce priveste alegerea camerelor video supraveghere potrivite, este preferabil sa urmati anumite etape:

      –  Determinarea necesarului de camere video supraveghere

Identificarea tipului de camera video supraveghere necesar si a numarului de articole ce trebuie achizitionat se realizeaza prin analiza spatiului pe care doriti sa il monitorizati.

Astfel, este nevoie de camere supraveghere exterior (pentru proprietati, parcari, exteriorul cladirilor, depozitelor etc) si camere video interior (ascunse sau la vedere).

Catalogul E-Camere.ro cuprinde peste 500 de modele de camere si accesorii, clientilor fiindu-le oferite toate detaliile tehnice necesare (rezolutie, optiuni diverse, accesorile necesare, pret, garantia acordata).

      –  Tipul potrivit de camera video supraveghere

Primul criteriu privind alegerea tipului de camere video supraveghere este locul unde vor fi amplasate: interior sau exterior, dupa care se va selecta unul dintre modelele marcilor comercializate de E-Camere.ro: camera supraveghere cu card, camera video supraveghere IP (exista si optiunea wireless), camera supraveghere tip Box, camera video cu termoviziune, camera video Bullet, camera video Dome.

      –  Consultati un specialist in domeniu

Chiar daca ati ales camera video supraveghere si accesoriile aferente, consultati un specialist in domeniu, care va confirma daca alegerea este potrivita, tinand cont de necesitatile de supraveghere, spatiul vizat, preferintele dumneavoastra si bugetul pe care il alocati.

Reprezentantii companiei E-Camere.ro testeaza noile tehnologii in materie de camere video supraveghere, oferind recenzii pentru produsele comercializate, acestea fiind furnizate doar de producatori apreciati (HikVision, Dahua, TVT, E-sol, Vidy, Mazi, KMV, Guard View).

Performanta in securitate de la E-Camere – Beneficiile colaborarii cu un specialist un domeniu

Compania Polites Online SRL, care reprezinta magazinul E-Camere.ro le pune clientilor (persoane fizice si juridice) la dispozitie sisteme complete de supraveghere si accesoriile necesare: microfoane, switch-uri, iluminatoare IR, UPS-uri, hard disk-uri, surse de alimentare, microfoane, precum si consultanta gratuita, sfaturi utile si recomandari personalizate.

Sistemele de securitate au avansat mult in ultimii ani, iar producatorii urmaresc crearea unor produse si sisteme complete de supraveghere ce pot fi manevrate de absolut toti utilizatorii lor.

Cu toate acestea, recomandarile specialistilor sunt utile indiferent ca este vorba de achizitia unor sisteme de supraveghere pentru securizarea locuintelor, sau sisteme ample pentru supravegherea unei companii ce isi desfasoara activitatea intr-o cladire de dimensiuni mari.

Date de contact

Pentru informatii cu privire la categoriile de produse disponibile, acceseaza magazinul virtual: www.e-camere.ro

Telefon: 0767 390 475

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă