18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăGDPRArgumente imbatabile care te vor convinge să-ți cumperi și tu o mașină...

Argumente imbatabile care te vor convinge să-ți cumperi și tu o mașină de spălat de vase

Dacă în Occident mașina de spălat vase e la fel de folosită și des întâlnită precum mașina de rufe sau aspiratorul, în România, este considerată mai mult o formă de comoditate exagerată. Din păcate, mai sunt persoane sceptice cu privire la acest echipament de uz casnic la fel de firesc ca oricare altul dacă vorbim de igienă și curățenie. Pentru acele persoane care încă nu s-au lăsat convinse până în prezent să achiziționeze o mașină de spălat vase, specialiștii din industrie vin cu o serie de argumente de netăgăduit.

Nu-mi iau mașină de spălat pentru că nu am spațiu

Este scuza cea mai folosită în discuțiile cu potențialii clienți. Dacă o chiuvetă se instalează ușor și repede, pentru o mașină de spălat vase ai nevoie de mai mult spațiu. Nu neapărat. Pe site-ul Beko există o varietate de modele, atât independente cât și incorporabile, care se pot adapta oricărui spațiu din orice bucătărie.

Mașina de spălat vase consumă mult curent

Multe persoane spun că factura de curent va exploda, pentru că o mașină de spălat vase care va fi folosită zilnic va consuma mult. Informație total eronată, pentru că deja sunt modele cu eficiență energetică A++. Concret, există modele de mașini de spălat vase care au un consum de doar 1KwH și asta în cazul unor programe lungi și sofisticate, plus uscare rapidă. Acest consum este egal cu energia folosită de un bec ecologic lăsat aprins.

Mașina de spălat vase folosește multă apă

Tot legat de consum, există oameni care spun că mașina de spălat vase mă mări cu mult consumul de apă înregistrat de apometre. Nimic mai fals. În primul rând, atunci când speli vasele în mod obișnuit ai nevoie și de apă caldă, mai ales dacă există pete persistente de grăsime. Ori, în cazul unei mașini de spălat vase, aceasta folosește doar apă rece pe care o încălzește, ceea ce presupune din start o economie masivă. În plus, programul de spălare rapidă pe care îl au anumite mașini consuma doar 8 litri de apă pentru o cantitate uriașă de vase spălate în 30 de minute.

Dacă această cantitate ți se pare costisitoare, poți încerca acasă un experiment. Umple 4 sticle PET de apă și încearcă să le torni în chiuvetă, și încearcă cu respectiva cantitate de apă să speliu vesela pentru o familie de 5 persoane. Fără să luăm în calcul faptul că ai nevoie și de apă caldă pentru clătit și spălat.

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă