30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăGDPRAnalize gratuite pentru evaluarea şi depistarea diabetului

Analize gratuite pentru evaluarea şi depistarea diabetului

În perioada 10 noiembrie – 10 decembrie, românii îşi pot face un set complet de analize gratuite pentru evaluarea şi depistarea diabetului la clinicile MEDAS din Bucureşti. 

Setul de analize gratuite conţine un examen de fund de ochi, un examen EKG, un set de analize de laborator (hemoleucograma, glicemia, hemoglobina glicozilată, colesterol total, HDL, LDL, trigliceride, uree, creatinina, acid uric), testarea sensibilităţii periferice a piciorului, precum şi o consultaţie gratuită la un medic diabetolog pentru evaluare şi recomandări.

Toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi la clinicile MEDAS Unirea (Bd. Corneliu Coposu, nr. 2A – în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi – demisol) şi MEDAS Titan (Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 41, sector 3 – în incinta Policlinicii Titan la etajul 5).

“Prevenţia se află în mod constant în centrul preocupărilor noastre. Acesta este motivul pentru care lansăm constant astfel de oferte – analize gratuite pentru depistarea diferitelor boli – care să încurajeze pacienţii să aibă grijă de sănătatea lor. Diabetul este o boală silenţioasă, care nu prezintă iniţial foarte multe simptome, dar bogată în complicaţii, atunci când nu este depistată din timp. Invităm pacienţii MEDAS, dar şi pe toţi cei care vor să confirme faptul că sunt sănătoşi, să beneficieze de această ofertă”, a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lanţului de clinici MEDAS.

Conform Ministerului Sănătăţii, în România numărul pacienţilor cu diabet este de aproximativ 1,1 milioane de persoane, reprezentand un procent de aproximativ 7,5% din populatie. La nivel international, peste 346 de milioane de persoane suferă de această boală, iar numărul acestora se va dubla până în 2030, estimează Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Comisia Europeană spune că România tot nu e pregătită să treacă la euro

România nu îndeplineşte condiţiile pentru adoptarea monedei euro, este concluzia Comisiei Europene (CE), în urma evaluării privind compatibilitatea juridică şi îndeplinirea criteriilor de convergenţă...

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...
Ultima oră
Pe aceeași temă