Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

120.000 firme din România vor primi 550 milioane euro

Comisia Europeană a aprobat modificarea programului operațional „Competitivitate” în România și 550 milioane euro vor fi redirecționați din Fondul de Coeziune pentru atenuarea efectelor pandemiei asupra economiei.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2020 - 09:03

120.000 de micro-întreprideri și întreprinderi mici și mijocii (IMM-uri) din România vor primi fonduri în cadrului unei finanțări de 550 milioane euro ca formă de sprijin economic în contextul pandemiei de coronavirus.

„Datorită flexibilității oferite de Inițiativa pentru investiții ca reacție la coronavirus (CRII) a Comisiei, întreprinderile românești pot beneficia de acest sprijin vital pentru a depăși dificultățile cauzate de pandemie și a menține locurile de muncă. Alături de fondurile UE deja orientate către sectorul sănătății din România, precum și către formare, educație și infrastructuri, aceasta este o oportunitate unică pentru o redresare economică rapidă. În prezent, este extrem de important să se pună rapid în practică aceste măsuri.”, a anunțat Elisa Ferreira, comisarul european pentru coeziune și reforme.

România a mobilizat până acum fonduri europene de 350 milioane euro pentru sprijinirea lucrătorilor din domeniul sănătății care se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Comentarii