8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialO facultate-fantoma produce juristi pe banda rulanta

O facultate-fantoma produce juristi pe banda rulanta

In Baile Herculane scandalul dintre doua fundatii a ajuns subiect de studiu pentru principalele institutii ale statului abilitate in lupta anticoruptie. Manopere frauduloase incredibile s-au derulat ani de zile cu sprijinul nemijlocit al unor judecatori, notari si politisti interesati mai mult de propria bunastare decat de respectarea legii.
Principalul acuzat, Ilie Iocsa, pare sa aiba prieteni peste tot, iar gurile rele sustin ca el ar detine o importanta parte din patrimoniul statiunii din judetul Caras-Severin.
Acuzele care i se aduc nu vizeaza doar sfera comerciala, el fiind principalul protagonist al scandalului monstruos tesut in jurul diplomelor false de la Fundatia Romana pentru Tineret (FRT). “Dacia” Herculane nu poate preciza cu exactitate cate sute sau poate mii de absolventi ai Facultatii de Drept din orasul carasean profeseaza in prezent pe baza unor diplome nerecunoscute de institutiile statului, consfintind in instanta dreptatea, desi ei insisi ar putea fi pasibili de uzurparea unor calitati oficiale.(continuare in pagiba de dezvaluiri)

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă