Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nou motor de căutare a imobiliarelor din România – Flatfy.ro

Un nou motor de căutare a imobiliarelor din România – Flatfy.ro

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 24.07.2018 - 10:59

 

Site-ul Flatfy.ro este un nou motor de căutare a locuințelor de pe piața imobiliară primară și secundară din România. Flatfy.ro este un portal dedicat persoanelor care sunt în căutare de a cumpăra sau de a închiria locuințe pe tot teritoriul României, deoarece aici se găsesc colectate toate apartamentele, casele, vilele și lovuințele, care sunt propuse spre vânzare sau se dau în chirie.

Site-ul Flatfy.ro este un nou motor de căutare a locuințelor de pe piața imobiliară primară și secundară din România.

Flatfy.ro este un portal dedicat persoanelor care sunt în căutare de a cumpăra sau de a închiria locuințe pe tot teritoriul României, deoarece aici se găsesc colectate toate apartamentele, casele, vilele și lovuințele, care sunt propuse spre vânzare sau se dau în chirie. Pe site-ul web Flatfy.ro se află adunate din diferite surse toate ofertele și anunțurile existente în stare activă de pe piața imobiliară din toate orașele României. Și doar pe un singur site Dvs aveți posibilitatea de a face o alegere mai bună dintr-o gamă mai largă de oferte, care sunt deja prelucrate, logic structurate și confortabil aranjate într-un singur catalog.


Pentru persoanele care sunt interesate de achiziția locuințelor noi de pe piața imobiliară primară, pe site-ul Flatfy.ro găsesc informație deplină nu numai despre toate Ansamblurile Rezidențiale din România dar și despre Dezvoltatorii acestora (new.Flatfy.ro). Fiecare Proiect Rezidențial este descris amănunțit și conține numai date reale și adevărate despre stadiul construcției, despre locație și structura constructivă.


Pe Flatfy.ro se caută foarte ușor și se găsește foarte repede. Doar cu o singură mișcare a mausului deschideți anunțurile de care sunteți interesat și Flatfy - la rândul său, vă oferă acces direct la autorul, stăpânul sau Dezvoltatorul acestei oferte. De asemenea pe acest site este foarte comod nu numai de căutat dar și de comparat și păstrat informațiile despre locuințele alese, adăugându-le în favorite.


Portalul Flatfy.ro este accesibil la toate dispozitivele, atât la computer și tabletă cât și la telefon mobil.


Flatfy.ro este un site cară vă oferă posibilitatea să fiți mai aproape de locuința dorită mult mai repede și mai ușor.

Comentarii

loading...