Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Soţul Speranţei Clişeru, omul Gabrielei Firea, va coordona operaţiunile petroliere în Marea Neagră

Iulian Clişeru, sotul Speranţei Clişeru, a fos numit joi, printr-o decizie a premierului Dăncilă, în functia de presedinte al Autoritatii care se ocupa de operatiunile petroliere din Marea Neagră.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.07.2018 - 00:38

Speranţa Clişeru este socotită mâna dreaptă a primarului Gabriela Firea.

Iulian Clişeru era, până acum, vicepreşedinte al Autorităţii pentru Coordonarea Operaţiunilor în Marea Neagră (ACROPO).

Tot joi, Florin Radu Ciocănelea a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, tot printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a decis revocarea lui Iulian Offenberg din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Comentarii

loading...