Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Se reiau exporturile de produse agroalimentare, pentru că avem securitatea alimentară asigurată

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a emis Ordonanța Militară 9, iar în baza acesteia, România își poate relua exporturile de produse agroalimentare.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2020 - 23:17

"Avem securitatea alimentară asigurată până la următoarea recoltă", a anunțat, joi seară, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Ministrul a precizat că, din acest motiv, în textul Ordonanței Militare 9, care a fost emisă în ziua de joi, 16 aprilie, se permite reluarea exporturilor de produse agroalimentare din România. Permisiunea a fost acordată în urma discuțiilor pe care oficiali ai Guvernului le-au avut cu agenți economici care exportă alimente.

Comentarii