Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Se caută candidați pentru trei posturi de membru în Consiliul ASF

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat începerea procesului de desemnare a unui număr de trei membri ai Consiliului de Administrație al Fondului de Garantare a Asiguraților (F.G.A.).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.08.2020 - 11:26

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, la data de 12 august 2020, "începerea procesului de desemnare a unui număr de trei membri ai Consiliului de Administrație al Fondului de Garantare a Asiguraților (F.G.A.)", precizează un comunicat de presă transmis de ASF.

Persoanele interesate de ocuparea unei astfel de poziții își pot depune dosarul de candidatură până la data de 20.08.2020, inclusiv.

Candidaților li se cere să fie absolvenţi de studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau cu studii universitare de scurtă durată cu diplomă de licenţă şi master în domeniul economic sau juridic, să aibă o bună reputaţie şi onorabilitate și să aibă experienţă profesională dovedită în domeniul financiar sau în cel de activitate de reglementare / supraveghere bănci, finanţe şi asigurări de minimum 8 ani.

Potrivit legii, Consiliul de Administrație al Fondului de Garantare a Asiguraților este format din cinci membri, dintre care doi sunt desemnați de Ministerul Finanțelor Publice, iar trei de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, dintre care este ales și Președintele Consiliului de Administrație.

Comentarii