13.9 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeEconomieRomânia și-a activat o celulă de criză pentru a urmări situația din...

România și-a activat o celulă de criză pentru a urmări situația din zona Canalului Suez

România și-a activat o celulă de criză la nivelul ANSVSA, pentru a urmări situația din zona Canalului Suez.

Decizia României a fost luată ca urmare a blocării circulației prin Suez, care este cel mai aglomerat canal navigabil din lume.

Potrivit unui comunicat de presă publicat de ANSVSA, această instituție a decis suspendarea, de la data de 24 martie 2021, a autorizațiilor pentru navele de transport pentru animale să plece din porturile românești, dacă aceste nave ar trebui să străbată Canalul Suez.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
00:00:34

VIDEO. Un grup de extremă dreapta francez protestează față de moartea unui adolescent

Aproximativ 200 de membri și simpatizanți ai grupărilor de extremă dreapta s-au alăturat vineri seara (1 decembrie) unui protest la Paris, în urma uciderii...

Primul român mort în Gaza ca prizonier al Hamas

Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza, anunţă în această dimineaţă...

Conacul în care s-a hotărât Unirea, preluat de la Academia Română de CJ Galați, pentru restaurare

După zeci de ani în care a fost sediu IAS, loc de petreceri ale activiștilor PCR și motel „2 stele”, Conacul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă