Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Revoluție tehnologică. Se consolidează numărul proiectelor de case pe structură metalică

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 28.06.2019 - 09:09

Avansul tehnologic însoțește orice domeniu de activitate, iar domeniul construcțiilor nu este mai prejos. Pretutindeni se observă cum clădirile devin eficiente energetic, eco-friendly, cu design din ce în ce mai bun. Casa pe structură metalică devine încet, dar sigur, un proiect imobiliar răspândit la scară largă, după mulți ani în care, în România, a fost considerat exotic. La această reușită a pus umărul și compania Case Mexi.

 

 

Tehnologie de ultimă generație în toate proiectele de case

Case Mexi dezvoltă proiecte diverse de ani buni, făcând muncă de pionierat pe piața de construcții din România. În străinătate, metalul era folosit de mult timp în acest sens atât în țări occidentale, cât și în SUA sau Australia – aici răspândirea modelului de casă pe structură metalică fiind făcută urgent și firesc, ca răspuns la cutremurele repetate și fenomenele meteorologice severe mai dese.

 

Acest tip de structură nu se limitează, însă, la rezistență crescută în fața intemperiilor și cutremurelor, ci are multiple alte avantaje:

 -          timpul de execuție vizibil redus;

În câteva luni, proiectele ajung case la cheie.

-          coeficientul termic net superior;

pereții de tip Mexi ating cele mai înalte valori de izolare disponibile oriunde .

-          izolarea fonică de excepție;

Stratul izolator fonic intră în contact cu sunetele și le disipă.

-          suprafața utilă vizibil mai mare;

Nu există grinzi sau stâlpi inestetici.

-          pereții perfect drepți;

Marele neajuns al construcțiilor pe alte structuri clasice este eliminat.

-          oportunitatea construirii indiferent de anotimp.

Indiferent de temperatură și anotimp, se poate lucra nestingherit.

Profilele de oțel zincat sunt tăiate de specialiști cu dispozitive de ultimă generație, care pot opera cu precizie milimetrică. În funcție de proiectul de casă, structura se debitează și elementele rezultate se numerotează.

 

 

Casa pe structură metalică, ridicată în regie proprie sau de Case Mexi

Clientul beneficiar poate asambla structura metalică de unul singur – atât de simplu se pot face lucrurile cu aceste materiale semipreparate – dacă se acceptă această figură de stil. Bineînțeles, Case Mexi nu fuge de responsabilitate, dimpotrivă – își arată disponibilitatea de a asambla, prin specialiștii săi, structura necesară și de a contracta și parteneri de încredere pentru a continua cu construcția imobilului pe mai departe, până la finisaj, până la nivelul final de casă la cheie.

 Chiar dacă de această casă pe structură metalică încă nu știu mulți proprietari de terenuri care au în plan construcția unei locuințe noi sau dărâmarea unei case bătrânești și construirea uneia noi în schimb, semnalele din piață sunt pozitive. E timpul ca avansul tehnologic să ajungă la toată lumea și să ofere simplitate, flexibilitate și confort într-un raport excepțional calitate/preț.

Casele modeste, parter, casele cochete cu parter și mansardă sau cele moderne și spațioase cu parter și etaj pot avea toate aceeași structură care să reziste chiar și 150 de ani și care să aducă un plus de siguranță și confort.

Dacă acesta este trendul, ține de fiecare dintre părți să îl urmeze: Case Mexi să lucreze la cât mai multe proiecte de case, iar românii care vor să trăiască într-un cămin primitor să își ridice fiecare o casă pe structură metalică.

 

Comentarii

loading...