26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăEconomieQuanloop - evoluția investițiilor automate și p2p

Quanloop – evoluția investițiilor automate și p2p

La fel ca și stopările de pierderi pentru acțiuni, puteți automatiza unele dintre procedurile standard pe unele platforme p2p. Dar puteți face chiar mai bine decât atât.

Investiția automată a evoluat. Fondurile de investiții preiau elementele de bază ale platformelor p2p pentru a oferi o valoare ridicată a RPA pentru investitorii care caută venituri pasive. Să vorbim despre Quanloop, un fond de investiții tânăr, dar foarte activ, care împrumută bani de la investitori cu rate de până la 15% anual. Întrucât Quanloop nu este o platformă p2p, fondul de investiții nu introduce creditorii debitorilor, ci acționează ca debitor în sine. Odată împrumutați banii, aceștia sunt împrumutați mai departe partenerilor fondului, care sunt companii profesionale de leasing și factoring. Chiar dacă creditul este neplătit, responsabilitatea pentru acesta îi revine fondului Quanloop, eliminând necesitatea unei garanții de buy-back sau de executare a unui terț.

O altă caracteristică fantastică a Quanloop este faptul că un investitor poate ieși oricând. Quanloop împrumută 1 € pentru 24 de ore. Dacă nu doriți să continuați să investiți mâine, puteți ieși în orice moment.

Managementul riscurilor este o necesitate. Quanloop oferă cea mai simplă modalitate de diversificare a portofoliului. În primul rând, nu plasați niciodată toți euro pe care îi dețineți pentru a finanța un credit. Dacă aveți 100 €, cu aceștia se vor încheia 100 de contracte de împrumut fiecare de 1€. Iar dacă ieșiți cu 23 de euro, ceilalți 77 de euro vor continua să funcționeze. O altă soluție extraordinară este managementul simplificat al portofoliului: trei niveluri de risc – scăzut, mediu și ridicat – vă puteți împărți capitalul între acestea. Așadar, adăugați bani la soldul dvs. investițional, configurați-vă portofoliul și asta este tot – restul se va face automat.

Retragerea banilor din platformele p2p sau ieșirea de pe bursă fără o pierdere masivă nu sunt lucruri ușoare. Însă nu cu Quanloop. Deoarece banii sunt împrumutați doar pentru o singură zi și refinanțați mai departe în ziua următoare, fondul este extrem de lichid și este pregătit pentru ieșiri urgente. Și dacă acest lucru nu este încă suficient, 10% se păstrează ca rezervă pentru a garanta retragerile rapide. Dacă apar întârzieri privind lichiditățile, investitorii câștigă anual 2% în plus față de ceea ce câștigă deja.

Nu în ultimul rând este faptul că nicio altă platformă sau fond nu oferă investiții apărate de inflație. Quanloop rambursează banii pierduți din cauza inflației în creștere.

Quanloop reprezintă o adevărată revoluție pe piață. Pentru a vă asigura că ați luat decizia corectă, fiți mereu suspicioși cu privire la noile platforme și faceți mai întâi verificări prealabile. Dacă alegeți să investiți, nu o faceți niciodată din bugetul familiei sau din capitalul de rulare, întotdeauna testați mai întâi cu o sumă mică, apoi gândiți-vă de două ori dacă doriți să vă măriți capitalul de risc. Luarea propriilor decizii este o parte esențială a drumului către libertatea financiară.

Cele mai citite

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...

Românii sunt cel mai mult interesați de mașini marca Audi, BMW și Volkswagen 

Deși piața de mașini second hand a cunoscut turbulențe în ultimii ani, aceasta continuă să crească. Inflația și creșterea ratelor dobânzilor au atras cumpărătorii...

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea First Bank de către Intesa Sanpaolo Bank

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Intesa Sanpaolo SpA intenţionează să preia First Bank SA, conform unui comunicat al autorităţii de concurenţă. Potrivit instituţiei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă