6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomiePremierul Cîțu este presat să redeschidă segmentul HORECA mai repede de...

Premierul Cîțu este presat să redeschidă segmentul HORECA mai repede de 1 iunie

„Noi am cerut ca această bornă de 1 iunie, în ceea ce privește deschiderea operatorilor economici, să fie adusă mult mai aproape, pentru că nu putem vorbi de o susținere a mediului de afaceri dacă nu deschidem economia. Asta i-am cerut primului-ministru și ne-a promis că analizează acest lucru”, a declarat Florin Jianu.

Acesta crede că restaurantele și hotelurile ar trebui redeschide imediat după Paște: „În opinia noastră ar trebui deja după Paște să se deschidă restaurantele, hotelurile, aceste sectoare care sunt închise și fiecare operator economic să poată să spună <dacă te-ai vaccinat putem să avem un grad de deschidere de chiar 100%, dacă toți sunt vaccinați>. Rămâne la latitudinea fiecărui operator, dar nu poți să pui condiții de a primi sau a nu primi, însă aici e interesul tuturor și al consumatorilor, dar și al operatorilor economici”, a mai spus Jianu.

Acesta a spus că vaccinarea angajaților din Horeca „poate să înceapă” și că premierul a cerut și implicarea mediului de afaceri în acest demers.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă