Foto: Arhivă

Ministrul Transporturilor susține că primarul Firea pune piedici lucrărilor de la metrou

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, susține că Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, pune piedici lucrărilor de la viitoarea magistrală M5 de metrou.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.09.2020 - 16:44

"Doamna primar general, dacă este primarul întregului Bucureşti, trebuie să participe activ la finalizarea noii magistrale şi nu să meargă pe şantierele obiectivelor de investiţii care nu intră în atribuţiile domniei sale", a transmis, marți, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

"O anunţ, şi pe această cale, pe doamna Firea că lucrările pentru finalizarea acestei magistrale merg înainte, cu sau fără sprijinul dânsei, şi că darea în trafic a metroului, cu călători, se va face conform ultimelor termene asumate de către cei implicaţi. Interesul cetăţenilor Bucureştiului este pentru mine mult mai important decât campania electorală în care se află unii sau alţii", a anunțat ministrul Bode.

Ministerul Transporturilor acuză Primăria Capitalei, care coordonează STB, că nu se implică pentru a suspenda timp de zece zile circulația tramvaiului 41, la intersecţia dintre Strada Braşov și Bulevardul Drumul Taberei, pentru a face astfel posibilă construirea unui pasaj pietonal la viitoarea stație de metrou Parc Drumul Taberei.

Lucrările în acest punct sunt realizate de asocierea de firme Astaldi - FCC.

Comentarii