6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieMinistrul Transporturilor susține că primarul Firea pune piedici lucrărilor de la metrou

Ministrul Transporturilor susține că primarul Firea pune piedici lucrărilor de la metrou

“Doamna primar general, dacă este primarul întregului Bucureşti, trebuie să participe activ la finalizarea noii magistrale şi nu să meargă pe şantierele obiectivelor de investiţii care nu intră în atribuţiile domniei sale”, a transmis, marți, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

“O anunţ, şi pe această cale, pe doamna Firea că lucrările pentru finalizarea acestei magistrale merg înainte, cu sau fără sprijinul dânsei, şi că darea în trafic a metroului, cu călători, se va face conform ultimelor termene asumate de către cei implicaţi. Interesul cetăţenilor Bucureştiului este pentru mine mult mai important decât campania electorală în care se află unii sau alţii”, a anunțat ministrul Bode.

Ministerul Transporturilor acuză Primăria Capitalei, care coordonează STB, că nu se implică pentru a suspenda timp de zece zile circulația tramvaiului 41, la intersecţia dintre Strada Braşov și Bulevardul Drumul Taberei, pentru a face astfel posibilă construirea unui pasaj pietonal la viitoarea stație de metrou Parc Drumul Taberei.

Lucrările în acest punct sunt realizate de asocierea de firme Astaldi – FCC.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă