Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Ministrul Cîțu propune creșterea pensiilor cu doar 10 la sută, ca să rămână și bani de alocații

Ministrul Florin Cîțju a anunțat, luni seară, că el propune creșterea pensiilor cu doar 10 la sută, nu cu 40 la sută, cum se promisese la începutul anului 2020.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.06.2020 - 23:19

Promisiunea de creștere a pensiilor cu 40 la sută de la data de 1 septembrie 2020 fusese lansată de Guvernul Orban la începutul anului 2020, când încă nu începuse criza coronavirusului, astfel că nu se anticipa criza economică din acest moment.

O altă promisiune fusese și aceea de dublare a alocațiilor pentru copii.

„Propunerea mea este 10 la sută, să avem bani și de alocații, și de investiții. Efortul va fi de 10 miliarde de lei doar pe ultimele 4 luni ale anului”, a precizat, luni seară, ministrul Florin Cîțu.

Comentarii