14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieMesaj de la Ministerul Agriculturii: „Cumpărați produse românești!”

Mesaj de la Ministerul Agriculturii: „Cumpărați produse românești!”

„Ceea ce putem face noi, cumpărătorii, este de a căuta în mod responsabil să cumpărăm produse româneşti şi de a ne educa copiii atât în familie, cât şi în şcoală, aşa cum se face în orice ţară, să cumpere produse româneşti, chiar dacă uneori, cum îmi spuneau unii, produsele româneşti par că sunt mai scumpe decât cele care vin de afară şi mai ales în marii retaileri.”, este mesajul transmis de Adrian Oros la Alba, la o întâlnire cu producătorii locali, citat de News.ro.

Ministrul Agriculturii recunoaște că este greu de luptat cu ofensiva produselor venite din afara României, multe dintre ele beneficiare ale unor campanii agresive de promovare. Oros promite măsuri de stimulare a consumului de produse românești.

„Prin cumpărarea de produse româneşti toţi banii rămân în ţară, iar o parte se întorc în pensii sau alte beneficii. Noi, în şase luni, am reuşit să notificăm trei scheme de calitate şi anume produsul tradiţional, produsul etic şi produsul local.”, a adăugat ministrul Agriculturii.

Adrian Oros nu a ratat ocazia de a arunca săgeți spre Guvernările anterioare asigurate de PSD care nu au fost în stare să notifice produse românești la Comisia Europeană.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă