Magazinele din benzinăriile Petrom vor funcţiona în parteneriat cu Auchan

Magazinele din benzinăriile Petrom vor funcţiona în cadrul unui parteneriat cu Auchan, care va derula comerţul cu produse, informează Petrom., conform Mediafax

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2019 - 23:51

Consiliul Concurenţei a informat că a autorizat tranzacţia prin care Auchan Romania SA preia magazinele destinate comercializării produselor alimentare şi non-alimentare din staţiile Petrom.

 

Nu este o preiuare

“Nu este vorba de o preluare, ci de intenţia de a extindere un parteneriat care vizează deschiderea de magazine MyAuchan în cadrul staţiilor Petrom. Acest parteneriat presupune că magazinele aferente staţiilor de distribuţie Petrom vor rămâne în continuare proprietatea OMV Petrom Marketing SRL, iar Auchan va derula comerţul cu produsele din magazine”, anunţă Petrom.

Parteneriatul a fost iniţiat în 2017, cu o fază-pilot, în cadrul căreia au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan în 15 staţii Petrom. În prezent, negocierile sunt în desfăşurare. Implementarea parteneriatului este condiţionată de finalizarea acestor negocieri, adaugă compania.

Comentarii