Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Locomotiva unui tren București – Constanța s-a stricat la Ciulnița. Întârziere de două ore

Locomotiva trenului IR 1587, pe relația București – Constanța s-a defectat duminică seara la Ciulnița, după ce garnitura a parcurs aproximativ 100 km.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 11.03.2018 - 19:38

În atare situație, s-a trimis o locomotivă de ajutor, iar trenul și-a reluat circulația în jurul orei 18,45, în condițiile în care la ora 18,00 trebuia să ajungă la Constanța, potriovit Mersului Trenurilor. Întârzierea trenului este de aproximativ 120 de minute.

Cum garnitura, odată ajunsă la malul mării, ar fi trebuit să plece înapoi la București, în Gara Constabnța s-a strâns lume puhoi, așa cum se poate observa în imaginile alăturate.

În ultima perioadă sunt tot mai frecvente situațiile în care locomotive ale CFR Călători se defectează pe drum, din cauza vârstei mari a acestora.

Comentarii

loading...