15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăEconomieLicitație de 12 milioane de lei pentru salubrarizarea trenurilor

Licitație de 12 milioane de lei pentru salubrarizarea trenurilor

Compania de stat CFR Călători a demarat o licitaţie prin care vrea să cumpere servicii de salubrizare, pe doi ani, pentru cinci loturi, contractul având o valoare maximă de 12,07 milioane lei (2,6 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Acordul cadrul vizează achiziţia de servicii de salubrizare automotoare/rame electrice şi vagoane de călători, împărţite în cinci loturi.

Acordul-cadru va fi încheiat cu o singură firmă, iar durata acordului-cadru este de 24 luni.

Locurile principale de prestare sunt lotul 1 – Suceava, lotul 2 – Constanţa, Feteşti şi Mangalia, lotul 3 – Galaţi, lotul 4 – Buzău şi Mărăşeşti, lotul 5 – Sibiu.

”Contractele sectoriale subsecvente vor avea valabilitate de 12 luni, iar frecvenţa estimată a următoarelor contracte sectoriale subsecvente va fi semestrială, conform cerinţelor formulate”, se arată în anunţ.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 11 mai 2018. Data limită de evaluare a ofertelor este 10 august 2018.

Cele mai citite

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...
Ultima oră
Pe aceeași temă