4.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăEconomieAushopping Satu Mare deschide primele magazine Decathlon și Casa Rusu în nord-vestul...

Aushopping Satu Mare deschide primele magazine Decathlon și Casa Rusu în nord-vestul României

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide in Aushopping Satu Mare, pe o suprafață de 1.480 de metri pătrați, un magazin care adună în același loc articole sportive pentru 60 de sporturi.

Pe segmentul home & deco, Casa Rusu, deschide un magazin cu o suprafață de peste 1.300 de metri pătrați. Cu una dintre cele mai moderne linii tehnologice din sud-estul Europei, Casa Rusu produce elementele de mobilier în fabrica proprie Rus-Savitar. Acest segment de piață este completat și de magazinul Laguna, deja deschis, retailer local cu o gamă largă de produse de mobilier și tapițerie destinate uzului rezidențial, dar și industriei ospitalității.

Momentul deschiderii magazinelor Decathlon și Casa Rusu  este marcat de Festivalul Sportivilor, 3 zile de activități sportive, în care centrul comercial pune în evidență sportivii de performanță sătmăreni și tinerii pasionați de sport din oraș.

“Ne-am propus ca Aushopping Satu Mare să funcționeze ca un spațiu dedicat comunității, unde se întâlnesc oameni cu aceleași aspirații și interese. Această direcție este parte din strategia  With citizens ● for citizens a Ceetrus, ca dezvoltator imobiliar mixt, si animator al comunităților și orașelor”, a declarat Raluca Crișan, Operations Leader Ceetrus România.

Noul strip mall dublează suprafața centrului comercial, care, în urma extinderii, va atinge o suprafață închiriabilă de peste 25.000 mp. În plus, proiectul este completat cu un spațiu exterior de 4.000 mp dedicat relaxării și petrecerii timpului liber.

Segmentul de fashion va fi bine reprezentat în planul de extindere a Centrului Comercial Aushopping Satu Mare, prin atragerea unui important retailer de modă internațional.

Până la finalul anului, vor fi încheiate și lucrările de amenajare a zonei de divertisment, care include un cinema cu 5 săli operat de Cinema One, o zonă de food court cu mai multe tipuri de bucătării, atât locale cât și internaționale, și un spațiu destinat petrecerii timpului liber. Spațiile din food court și cinema vor avea și o destinație de centru comunitar, unde sătmărenii pot lucra, pot organiza evenimente dedicate comunității și se pot distra împreună.  

 

 

 

Cele mai citite

Viața secretă a liderilor serviciilor secrete. Fenomentul J. Edgar Hoover

Memorialistica despre viața secretă a foștilor șefi de servicii secrete continuă să stârnească interesul cititorilor. Cum au fost ei aleși? Din ce mediu au...
Ultima oră
Pe aceeași temă