18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuX Factor 2015: Cine au fost concurenții care au ridicat publicul în...

X Factor 2015: Cine au fost concurenții care au ridicat publicul în picioare și au obținut trei de ”DA”

La cea de-a șasea ediție a show-ului X Factor, de vineri seară, s-au remarcat basarabeanul Andrei Ioniță, adolescentul de 14 ani, Adrian Istrate și iordanianca Laila Abel Hafiz. De la ”Cântă cucu-n Bucovina” la ”It's my life”, asipranții la titlul de câștigător al competiției X Factor au impresionat prin interpretările unice ale melodiilor alese. 

”Ești deja viral”

Basarabeaul Andrei Ioniță a reușit să obțină trei de ”da” de la jurați după ce a interpretat o adaptare proprie după o baladă românească. Apariția lui simplă, cu chitara la subraț și cușma pe frunte în combinație cu vocea lui, au impresionat juriul și publicul.

Interpretarea sa l-a făcut pe Ștefan Bănică să îi spună: „ce ai făcut tu aici se numește moment artistic. Un cântec manifest. Nu cred că există român care să asculte și să nu vibreze.” La rândul lui, Horia Brenciu a adăugat: „Dacă te-aș viraliza pe net, poate s-ar uni mai repede țara noastră. Te felicit pentru partiotismul de care ai dat dovadă”, în vreme ce Delia l-a asigurat: „Ești deja viral!”. Imediat ce a obținut cei trei DA, Andrei a exclamat în culise că trebuie să le aducă juraților câte o cușmă. 

Sursă: Youtube/ The X Factor Romania

Adrian Istrate, noul Ristei

Prestația lui Adrian Istrate i-a impresionat pe jurați, dar i-a atras și porecla de Ristei Jr, datorită asemănării fizice cu fostul câștigător de la X Factor. Adrian a mărturisit că își dorea de mult timp să vină în concurs, dar era prea mic, astfel că imediat ce a împlinit 14 ani, s-a prezentat la preselecții. Odată ce și-a închieiat momentul, Horia Brenciu a ținut să îi spună: „Când aveam 16 ani am început într-o trupă la Brașov și eram clăpar. Și uite unde am ajuns.”

Sursa: Youtube/ The X Factor Romania

O adolescentă de 17 ani din București, Laila Abel Hafiz, a atras atenția juraților prin dezinvoltura de care a dat dovadă pe scena X Factor. Tânără, pe jumătate iordaniancă, a crescut o bună perioadă din viață, după tradiția arăbească. Tânăra a recunoscut că dacă tatăl său ar vedea-o acum, cu siguranță nu ar fi de acord cu ținuta ei vestimentară. La X Factor Laila a fost apreciată  de jurați și pentru vocea ei și a primit cei trei DA.   

Sursa: Youtube/ The X Factor Romania

Fata în ciorapi cu animăluțe

Ana Maria Trandaf a urcat pe scenă în ciorapi cu animăluțe. Vânzătoare într-un magazine de lenjerie intimă pentru femei, tânăra de 22 de ani din Balotești a luat publicul și jurații prin surprindere cu o interpretare originală a unei piese de de Bon Jovi.  ”Pentru o clipă am uitat de juriu”, a spus ea în timp ce Horia Brenciu îi ștergea lacrimile, „Sunt foarte fericită că le-am arătat tuturor ce pot.”

Sursa: Youtube/ The X Factor Romania

La fel de buni au fost vineri seară la X Factor și Stephanie Ungureanu, o adolescentă de 14 ani care a locuit în Suedia, Gabriela Lazăr, o tânără de 22 de ani din Tecuci, George Secioreanu, un solist din București care l-a făcut pe Horia Brenciu să spună că la el a auzit cele mai multe tehnici vocale folosite în aceeași interpretare, dar și Antinia Andrada Simion, care a fost felicitată de jurați pentru emoția si sensibilitatea transmise.   

Totuși, pe lângă candidații care au primit votul juraților pentru a merge mai departe, seara de vineri de la X Factor a fost presărată cu apariții neașteptate. Guvid și Gonzales, doi hip-hop-eri din București, au venit cu o pizza creată special pentru jurați, Daniel Dan sau Kenny G de România a adus saxofonul pe scena show-ului de la Antena 1, Cristian Trânc și-a atras porecla de Vărul lui Batman din cauza ținutei cu care s-a prezentat la X factor, în vreme ce Alexandru Moise, care și-a încercat norocul și anul trecut, a ajuns să cânte împreună cu Delia melodia „Pe aripi de vânt”, doar că pe ritmuri de manele, potrivit unui comunicat al organizatorilor.                           

Cele mai citite

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă