19.4 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Madonna, căzătură spectaculoasă pe scena galei BRIT Awards

VIDEO. Madonna, căzătură spectaculoasă pe scena galei BRIT Awards

Regina muzicii pop, Madonna a căzut miercuri pe scena galei BRIT Awards, în Londra, în timp ce interpreta melodia „Living For Love”, îmbrăcată într-un costum de toreador, informează Daily Mail.

Citește și: Rihanna şi Kanye West pregătesc un turneu comun

Cântăreața a căzut pe câteva trepte, după ce un dansator i-a tras cu putere pelerina pe care o purta, înainte ca starul să o dezlege.

Artista, în vârstă de 56 de ani, a părut șocată de incident și s-a oprit din cântat pentru câteva secunde, după care s-a ridicat și a continuat show-ul alături de dansatori.

Momentul hilar a fost asigurat de versurile melodiei interpretate, ca „Ridică-mă” și „Voi continua”, cântate imediat după căzătură.

O sursă apropiată a spus că artista a făcut mari eforturi pentru a rezista în timpul repetițiilor pentru show-ul care simulează o coridă, cu un toreador și mai mulți tauri. Madonna ar fi folosit de mai multe ori un spray pentru corzile vocale.

„Face mari eforturi pentru a realiza un show memorabil. Lucrează zi și noapte ca să se asigure că lumea va vorbi despre interpretarea ei”, a mai spus sursa.

Artista și-a asigurat fanii că nu este rănită și, în plus, a lăudat designul pelerinei de toreador, creat de Armani.

„Armani m-a cucerit! Frumoasa mea pelerină a fost legată prea strâns. Însă, nimic nu mă poate opri și dragostea chiar m-a ajutat să mă ridic! Mulțumesc pentru gândurile bune! Mă simt bine”, a scris actrița pe Twitter.

Pe aceeași rețea de socializare, fanii au postat mesaje în care își exprimau admirația pentru profesionalismul și pentru perseverența artistei.

Citește și: Cinci celebrități despre care nu știai că au origini asiatice

Însă, alți utilizatori Twitter au postat și mesaje ironice despre căderea cântăreței.

„Minotaurul care i-a smuls pelerina Madonnei a fost cu siguranță concediat până acum”, a scris un utilizator.

Gala de decernare a premiilor BRIT, pe scena cărora a urcat Madonna, sunt acordate anual în Marea Britanie pentru cei mai buni cântăreți. Anul acesta au fost premiați artiștii Ed Sheeran și Sam Smith.

Cele mai citite

Yoav Gallant, ministrul israelian al apărării, disensiuni cu premierul Netanyahu pe tema administrării Gaza

Într-un gest public rar care ilustrează diviziunile privind direcția campaniei militare în cadrul cabinetului de război al Israelului, ministrul apărării Yoav Gallant l-a îndemnat...

Cum să creați un sistem eficient de irigare pentru grădina dumneavoastră

Menținerea unei grădini luxuriante și sănătoase necesită o irigare adecvată, dar udatul manual al plantelor poate fi consumator de timp și o dovadă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă