0.3 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeEconomieFoto interviuVIDEO. Cum se antrenează Schwarzenegger cu Nadia Comăneci

VIDEO. Cum se antrenează Schwarzenegger cu Nadia Comăneci

Actorul austriac Arnold Schwarzenegger şi celebra gimnastă româncă Nadia Comăneci s-au antrenat în aceeaşi sală de sport. Actorul a postat pe Internet o înregistrare în care celebra sportivă îi numără mişcările la un aparat de fitness.

„Nadia a fost partenerul meu de antrenament astăzi. Ce spuneţi despre asta?”, a comentat Schwarzenegger, la finalul înregistrării.

Citeşte şi: Arnold Schwarzenegger a împlinit 68 de ani. Cum şi-a sărbătorit ziua de naştere

Actorul a scris, pe pagina lui de Facebook, că este „fantastic” să mergi la sala de sport devreme şi să fii antrenat de un campion. „Mulţumesc, Nadia Comăneci. 10 reprize pentru a onora prima notă de zece de la Jocurile Olimpice (Jocurilor Olimpice de Vară din anul 1976, la Montreal, Québec – n.r.)”, a scris Schwarzenegger.

Actorul a împlinit joi 68 de ani şi a sărbătorit în weekend alături de prietenii lui, printre care Sylvester Stallone şi Sir Elton John.

În anul 2003, Schwarzenegger a fost ales guvernator al statului California într-un scrutin special, numit „recall election”, în urma căruia a continuat mandatul lui Gray Davis. În anul 2006, actorul a câştigat un mandat complet. Astfel, a rămas în funcţie până în anul 2013.

Schwarzenegger are cinci copii, Katherine (26 ani), Christina (24 ani), Patrick (22 ani), Christopher şi Joseph Baena (18 ani).

Nadia Comăneci, în vârstă de 53 de ani, este vicepreședinte al Consiliului Director al Special Olympics, Președinte Onorific al Federației Române de Gimnastică, Președinte Onorific al Comitetului Olimpic Român, Ambasadorul Sporturilor Românești, Vicepreședinte în Consiliul Director al Asociației Distrofiei Musculare, și membră a Fundației Federației Internaționale.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu se întâlnește cu Elisa Ferreira, comisar european pentru coeziune și reforme

Elisa Ferreira, comisarul pentru coeziune și reforme al Uniunii Europene, se află, în ziua de 28 noiembrie 2023, la București. În dimineața zilei de 28...

Cătălin Drulă: Dosarul privind achiziția de vaccinuri este „ cel mai mare malpraxis judiciar”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat luni că dosarul privind achiziţia de vaccinuri este „ cel mai mare malpraxis judiciar" pe care l-a văzut...

Novak Djokovic este în a 401-a săptămână în fruntea clasamentului ATP

Novak Djokovic începe de luni a 401-a săptămână în fruntea clasamentului masculin-ATP și este garantat să rămână acolo până cel mai devreme la 28...
Ultima oră
Pe aceeași temă