8.4 C
București
marți, 20 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTOP FORBES. Cine sunt cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood

TOP FORBES. Cine sunt cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood

Actorul din ”Iron Man”, Robert Downey Jr., ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite staruri de la Hollywood, informează Realitatea.net.

Americanul a încasat în ultimul an 75 de milioane de dolari. Suma pare infimă în comparaţie cu veniturile obţinute de producătorii filmelor în care a jucat, ce au depăşit un miliard.

Câtă vreme îmbracă costumul Omului de Oţel, Robert Downey Jr. are toate şansele să rămână cel mai bine plătit actor de la Hollywood.

Citeşte şi  Forbes: Ce cluburi sportive din lume valorează peste 1 miliard de dolari fiecare

Apariţia în cel de-al treilea şi ultimul episod al seriei Iron Man şi cea din Răzbunătorii i-au asigurat lui Downey Jr. venituri de 75 de milioane de dolari în ultimul an. Din piaza rea a studiourilor, actorul a devenit omul pe care-l vor toate casele de producţie. Are o agendă încărcată, lucrează deja la trei filme, unul dintre ele partea a doua a seriei Răzbunătorii.

Robert Downey Jr a scos bani frumoşi întruchipând un personaj din benzile desenate Marvel. Tot de aici şi-a rotunjit veniturile şi Hugh Jackman. Actorul şi-a trecut în cont 55 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, ca urmare a rolului din Wolverine.

Printre cei care au prins un loc în top 10 al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood se numără şi Leonardo DiCaprio. Principalul succes de anul acesta se numeşte ,,Marele Gatsby” care i-a asigurat mare parte din veniturile în valoare de 39 de milioane de dolari obţinute în ultimul an. Tom Cruise, Denzel Washington şi Liam Neeson au încheiat clasamentul Forbes.

Citeşte şi FOTO. TOPUL celor mai INFLUENTE vedete în 2013. Vezi cine e pe primul loc

 

 

Cele mai citite
00:00:42

VIDEO. Fermierii polonezi blochează granița ucraineană

Fermierii polonezi au intensificat protestele la granița cu Ucraina marți (20 februarie), impunând o blocadă aproape totală a punctului de trecere și perturbând traficul...

Economia Germaniei va continua să scadă în 2024

Veste proastă pentru Europa: Economia Germaniei va continua să scadă în 2024. „Incertitudinea privind politica climatică rămâne ridicată”, anunță Banca centrală a Germaniei, potrivit...

Ministerul Muncii anunţă că încep plăţile pentru beneficiarii Venitului Minim de Incluziune

Ministerul Muncii anunţă că de astăzi încep plăţile pentru beneficiarii Venitului Minim de Incluziune. „Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, prin Agenţia Naţională pentru Plăţi şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă