21.2 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTOP Forbes. Cele mai bine plătite actriţe din televiziunea americană

TOP Forbes. Cele mai bine plătite actriţe din televiziunea americană

Sofia Vergara, cunoscută pentru serialul de comedie “Modern Family”, ocupă, pentru al doilea an consecutiv, prima poziţie în topul celor mai bine plătite actriţe din televiziunea americană, cu venituri de 30 de milioane de dolari, relatează Forbes.

Actriţa columbiană a obţinut venituri substanţiale şi după înfiinţarea propriei linii vestimentare, propriei linii de produse pentru îngrijirea casei şi a contracte lor cu branduri celebre precum Diet Pepsi şi CoverGirl.

Pe locul doi în topul Forbes se află Mariska Hargitay, starul serialului “Law and Order: Special Victims Unit” şi pe Kaley Cuoco, vedeta serialului “The Big Bang Theory”. Ambele actriţe au câştigat 11 milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Surorile Kourtney, Kim şi Khloe Kardashian, vedetele reality show-ului “Keeping up with the Kardashians”, împart locul al patrulea, cu venituri de 10 milioane de dolari fiecare. Alături de surorile Kardashian se află şi actriţele Tina Fey, Bethenny Frankel, dar şi Ellen Pompeo, din “Anatomia lui Grey”. Pe acelaşi loc următor se află şi Melissa McCarthy, starul din “Mike and Molly”, care a urcat 14 poziţii, de la locul 17, deţinut în topul realizat în 2012.

Din top nu lipsesc nici Amy Poehler, Cobie Smulders sau Julianna Margulies.

Revista Forbes a întocmit acest top după ce a discutat cu agenţii, managerii şi avocaţii actriţelor. Topul a fost realizat pe baza veniturilor obţinute de acestea în perioada iunie 2012 – iunie 2013.

Cele mai citite

Aderarea totală a României și Bulgariei în Schengen, prioritate la nivel declarativ, dar absentă din planul Ungariei     

Ungaria, care preia președinția Consiliului UE la 1 iulie, a promis că va lucra pentru intrarea Bulgariei și României în Schengen, aceasta fiind una...

Canicula a leșinat din cauza Dianei Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu Valul de căldură ce a poposit deasupra Bătrânului continent și care i-a pus pe gânduri și pe specialiștii Administrației Naționale de...

Crosul „Bucuria Alergării cu Invictus” – Ediția I

COMUNICAT DE PRESĂ Prima ediție a Crosului „Bucuria alergării cu Invictus", va avea loc sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 08.30, în Parcul Municipal Vest...
Ultima oră
Pe aceeași temă