29 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrince își lansează noul album pe platforma lui Jay-Z. De ce a...

Prince își lansează noul album pe platforma lui Jay-Z. De ce a luat această decizie

Prince îşi va lansa noul său album de studio, „HITNRUN”, exclusiv pe platforma de muzică online Tidal, deţinută de rapperul şi producătorul muzical Jay-Z, informează contactmusic.com, conform Mediafax.

Albumul este o continuare a materialului discografic „Art Official Age” (2014) şi va fi lansat pe 7 septembrie, fiind realizat în colaborare cu 3rd Eye Girl, trupa înfiinţată anul trecut de cântăreţul american.

„După o întâlnire cu Jay-Z, mi-a fost clar că el şi echipa sa de la Tidal recunosc şi aplaudă eforturile pe care adevăraţii muzicieni le fac pentru a crea ceea ce este mai bun în acest moment de referinţă în industria muzicii”, spune Prince.

La rândul său, Jay-Z spune despre Prince că este un „vizionar”, arătându-se încântat de acest parteneriat.

Noul disc se va intitula „HITNRUN”, o denumire asemănătoare cu cea a actualului turneu susţinut de Prince, ale cărui concerte sunt anunţate în aceeaşi zi cu momentul desfăşurării lor.

Cele mai noi albume semnate de Prince, „Plectrumelectrum” şi „Art Official Age”, au fost lansate anul trecut. Astfel, artistul a lansat cel de-al 37-lea album solo din carieră, intitulat „Art Official Age”, pe 29 septembrie 2014, în aceeaşi zi în care noua sa trupă, 3rd Eye Girl, a lansat albumul ei de debut, „Plectrum Electrum”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă