14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuMircea Badea, amendat de Poliția Rutieră. Cum a reacționat prezentatorul

Mircea Badea, amendat de Poliția Rutieră. Cum a reacționat prezentatorul

Realizatorul TV Mircea Badea a fost amendat, duminică dimineaţă, de Poliția Rutieră pentru că a depășit limita de viteză, informează Mediafax.

Mircea Badea a primit o amendă de 585 de lei pentru că a circulat cu 138 km/h pe DN1, în judeţul Prahova, între Băneşti şi Floreşti. Viteza legală maximă în zona unde maşina lui Badea a fost înregistrată de radar este de 100 km/h.

Realizatorul TV a refuzat să semneze procesul verbal de contravenţie. Informația a fost confirmată de realizatorul TV pe pagina sa de Facebook, acesta acuzându-i pe polițiștii că au dat cu ciocul la "presă" și arătându-se totodată iritat de modul cum a fost prezentată știrea la postul România TV.

"Văd că ăștia de la coteț tv (România TV – nr.), ai lu Ghiță sereistu', execută breaking news că aș fi făcut scandal în trafic. Fals! M-a oprit poliția, spuneau că aș fi avut 138 km/h. Mi s-a părut puțin, poate eram în frânare. N-am zis nimic. Mi-au dat procesul verbal și m-au întrebat dacă vreau să-l semnez. Am spus că nu ( eu nu știu să scriu). Asta e tot. N-a fost niciun scandal. Am răspuns cu da sau nu la întrebările milițianului", a scris Badea pe contul său de Facebook.

Badea și-a încheiat relatarea despre evenimentul al cărui protagonist a fost astfel: "E totuși dezgustător că milițienii, doritori de scandal, au dat repede cu ciocul la "presă", să stârnească un scandal dacă n-au avut parte de unul".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă