-0.4 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeEconomieFoto interviuPeripeții pe platourile de filmare: Daniel Radcliffe a băut antigel

Peripeții pe platourile de filmare: Daniel Radcliffe a băut antigel

Actorul britanic Daniel Radcliffe a povestit, într-un interviu pentru postul TBS, că în timpul filmărilor pentru pelicula "Coarne/ Horns", în Canada, a băut fără să ştie apă amestecată cu antigel.

"Este foarte frig în Canada şi ca o soluţie pentru asta, pentru că nu vor ca apa să îngheţe în instalaţiile rulotelor peste noapte, pun antigel în ea. Deci apa de la robinet nu este potabilă. Eu nu am ştiut asta şi am băut un pahar plin, deci jumătate a fost cu antigel sau ce pun ei acolo ", a declarat Radcliffe.

"Mi-a fost foarte rău şi nu ştiam de ce m-am îmbolnăvit, iar câteva săptămâni mai târziu m-am dus să beau un pahar cu apă în rulota de machiaj şi cei de acolo mi-au spus «Ce faci? Nu face asta, eşti nebun, nu bea apa aia!»", a continuat actorul în vârstă de 25 de ani, care a precizat că se simte bine şi că nu sunt consecinţe privind sănătatea lui în urma celor întâmplate.

Daniel Radcliffe a devenit celebru după ce a interpretat rolul ucenicului vrăjitor în filmele din seria "Harry Potter" şi recunoaşte că a pus întotdeauna multă presiune pe el însuşi, întrucât dorea să joace cât mai bine şi, de asemenea, se temea că, după încheierea francizei, cariera lui în cinematografie se va încheia.

După încheierea filmelor din seria "Harry Potter", unde a jucat rolul principal timp de zece ani, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri în producţii de televiziune, în lungmetraje, precum şi în piese de teatru, care au fost bine primite de criticii de specialitate.

În 2007, Daniel Radcliff a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Starul britanic, în vârstă de 25 de ani, a mai jucat în lungmetrajul "Femeia în negru/ The Woman in Black" (2012), dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying". Actorul este distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune "Horns", regizat de Alexandre Aja, care urmează să fie lansat la finalul acestui an.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).

Cele mai citite

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...

CM Handbal feminin: România a pierdut cu Germania 22-24, dar păstrează șanse matematice la calificare după ce Japonia a învins Danemarca cu 27-26

România a fost învinsă de Germania cu scorul de 24-22 (9-12), joi seara, la Herning (Danemarca), în Grupa a III-a principală a Campionatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă