17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPamela Anderson divorţează din nou de Rick Salomon

Pamela Anderson divorţează din nou de Rick Salomon

Starleta canadiană Pamela Anderson divorţează pentru a doua oară de Rick Salomon, cu care s-a căsătorit în urmă cu şase luni, informează Medaifax.

Starleta a invocat motivul clasic al "diferenţelor ireconciliabile" pentru a pune capăt acestui mariaj, informează site-ul revistei People.

"Cerem presei să respecte intimitatea Pamelei şi a familiei sale în această perioadă dificilă", a declarat agentul de presă al vedetei.

Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.

Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007.

Starleta canadiană are doi fii – Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee – cu rockerul Tommy Lee.

Cele mai citite

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă