17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuO romanca in Top 15

O romanca in Top 15

Luni seara, in uriasul Raiforest Theatre din incinta Crystal Palace Casino, cel mai mare cazinou din Caraibe (Insulele Bahamas), a fost desemnata MISS INTERCONTINENTAL 2006. Din cele cincizeci si doua de frumuseti care si-au disputat titlul intr-un spectacol de exceptie, juriul a decis castigatoarea: KATARINA MANOVA (Slovacia).

Premii puse in joc

Concursul a constat in trei probe clasice (tinuta de zi, costum national si rochie de seara), „intrerupte” de show-uri sustinute de trupe de acrobati, dansatori si interpreti. Dupa ce juriul a deliberat, pe ropote de aplauze obtinute de trupa Jumbalaya, Miss Intercontinental 2005 (Emmarys Pinto) a predat coronita castigatoarei de anul acesta, reprezentanta Slovaciei – Katarina Manova. Ea a fost urmata de Sarasvati Luthberg (Ins. Martinica) si Vanessa Claudio (Porto Rico). Aceasta din urma a fost desemnata si Miss Congeniality 2006. Un alt premiu, castigat de reprezentanta Braziliei, Natalia Guimaraes, a fost cel de Miss Photogenic, recompensat cu un sejur de vis pentru doua persoane in Maldive.

Costume nationale spectaculoase

Proba pentru cea mai frumoasa rochie de seara si cel mai frumos costum national a fost adjudecata de Salma El Basuni din Egipt si Song Ilyoung (Coreea). Unul dintre cele mai spectaculoase costume nationale a fost cel purtat de Undarmaa Tumenjargal, din Mongolia, a carei rochie a fost lucrata manual timp de sase luni, in timp ce pentru coiful din argint purtat de concurenta au fost necesare doua luni de munca.
Premiul pentru cel mai frumos corp l-a primit reprezentanta Columbiei, Liliana Morales.

Roxana Curelea s-a clasat in Top 15 al finalei

Romanca de numai 19 ani Roxana Curelea a reusit sa se claseze in Top 15 al finalei mondiale a MISS INTERCONTINENTAL 2006. Costumul national si rochia de seara purtate de reprezentanta noastra au fost semnate in exclusivitate de creatoarea Ana Zdravcu (Casa de Moda Heliotrop).

Juriul a punctat frumusetea naturala a concurentelor

Alcatuit din personalitati ale vietii artistice, sportive, din industria frumusetii, mass-media si oameni de afaceri, juriul a observat atent si a punctat numai frumusetea naturala a fetelor. Prezenta in juriu a dr. Yasar Sarigul n-a fost intamplatoare, s-ar parea.
Aflat intr-o minivacanta, Bobby Brown, sotul celebrei cantarete Whitney Houston, care de curand a anuntat oficial ca a inaintat cererea de divort, s-a aratat a fi o prezenta discreta, refuzand sa se fotografieze, mai ales cu miss-urile. De ce? Orice prezenta feminina in preajma artistului ar fi constituit o proba la dosarul de divort inaintat impotriva sa.

Cele mai citite

Aplicația mobilă prin care se poate solicita ridicarea PET-urilor reciclabile la domiciliu

Ion Bogdatu și Bogdan Roșu, experți în programare și marketing online, au lansat o aplicație mobilă inovatoare numită Reverse PET, conform Ziarului Financiar. Această...

Răzvan Lucescu l-a transferat pe Lovren la PAOK!

Echipa românului Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a reușit un transfer de marcă prin aducerea lui Dejan Lovren, câștigător al Ligii Campionilor și finalist al...

Maximilian Ibrahimovic calcă pe urmele tatălui său! Suedezul a înscris trei goluri în patru etape

Fiul legendarului Zlatan Ibrahimovic, Maximilian, are un început de sezon excelent în echipa de juniori a lui AC Milan, marcând trei goluri în primele...
Ultima oră
Pe aceeași temă